Sportfogadás tippek: Vasárnapi tripla

2014-09-21
A szombati naphoz hasonlóan ma sem egy tippel jelentkezünk. Ma három eseményt néztünk ki a kínálatból.

DVSC-Kecskemét

Tipp: DVSC @ 1.33

Itt az idő! Kondás Elemér csapatának egyszerűen nyernie kell, mese nincs. Nagyon pocsék szezonkezdetet produkált a Loki, és ugya nagyon a bajnokság elején járunk, a Vidi 8-ból 8 meccset behúzott, így a bajnoki cím már most elúszni látszik. De nem feltétlenül a bajnoki címért kell nyerni, hanem önmagukért, a szurkolókért, akik meccsről meccsre buzdítják a srácokat, netán kísérik idegenbe is.

Tavaly a Loki otthon 5-0-ra nyert a Kecskemét ellen, és idegenben is a hajdúságiak győztek 3-0 arányban. Jó hír, hogy a DVSC sérültjei egyre jobb állapotban vannak, közülük többen kezdhetnek is a mai meccsen. a KTE a védekezésre fog összepontosítani, valószínűleg egy-két gyors ellencsapásra rendezkednek be. Főleg a gyors Bebetót akarják majd megjátszani, de nem lesz könnyű dolga Mészáros és Máté szorításában. A legtöbb KTE-akció már a középpályán elhal majd, ha most nem nyer a Loki, akkor talán soha.

Várható kezdők:

DVSC: Novakovic-Korhut-Mészáros-Máté-Jovanovic-Varga-Zsidai-Bódi-Szakály-Kulcsár-Sidibe

KTE: Tujvel-Botka-Lovric-Karan-Varga-Fótyik-Kitl-Vukasovic-Savic-Balázs-Bebeto

 

Kerékpár VB - csapat-időfutam

Tipp: Az Orica-GreenEdge top3-ban végez @ 1.28

A csapatidőfutam első helye valószínűleg az Orica és az Omega csapati között dől el. Viszont nem árt hangsúlyozni, hogy csapatról van szó, így hiába van ott az Omegánál Tony Martin, aki egyéniben a legjobbnak számít, csapatként az Orica a legjobb. Nagoyn egységes együttes, kiváló időfutammenőkkel. Tavaly és azelőtt is dobogós volt az Orica-GreenEdge, nem lesz ez másként idén sem. A tippbe belefér az is, ha az Omega mégis beelőzi, és még egy másik együttes is meglepetést okoz, és feljön a dobogóra. Az, hogy az Orica leszoruljon a dobogóról, ahhoz az kell, hogy szétnyíljon a srácok előtt az út...

 

New Orleans Saints-Minnetosa Vikings

Tipp: New Orleans Saints @ 1.19

Az NFL egyik legjobb csapatának számít a Saints, ennek mond ellent, hogy 0-2-vel rajtolt a csapat. Persze van visszaút, bőven play-off-ba lehet kerülni 0-2 után is, de ehhez ma nyerni kell! Már csak azért is, mert a Vikings fekete napjait éli, a csapat elveszítette legjobbját, A. Petersont. Ő volt a csapat elsőszámú RB-je, aki nemcsak csapatának, de a ligának is az egyik legjobbja volt. Ő volt a Vikings arca, rá épült a csapat játéka. Nos, ő kicsit jobban megverte a gyermekét a kelleténél, így ebben a balhéktól hangos ligában egyelőre ő sem lép pályára. Nem mellesleg otthon játszik a Saints, Breeséknek ezt a meccset hozniuk kell, és vélhetően hozni is fogják. Nem túl magas az 1.19-es odds NFL tipp esetében, de ez most nem is ér többet.

Ha a három tippet kombináljuk, 2.02-es szorzót kapunk. (A szorzók a bet365 irodától vannak, de nagyjából máshol is hasonló szorzókat kapunk)

Címkék: sportfogadás, tipp,