Sportfogadás tippek: Valladolid - Villarreal

2014-01-25
Ma ismét Spanyolországba látogatunk. Ismét egy olyan találkozót választottunk, ahol a tegnapihoz hasonlóan várható pár gólocska. A Valladolid-Villarreal meccs rövidke előzetese következik

Valladolid - Villarreal

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Tegnap a Celta-Betis meccsre hasonló volt a tippünk, és 4-2-lett a vége. Így utólag lehettünk volna bátrabbak is, de nem szabad mohónak lenni! Ahogy a bevezetőben ígértük, jöjjön a meccs rövidke beharangozója, és az okok, miszerint itt potyognak majd a gólok.

Mindkét csapatnak van célja: A Valladolid a bennmaradásért küzd, a Villarreal pedig azért, hogy a következő szezonban a BL-ben indulhasson.

A Valladolid pocsék formában, pedig a sokáig sérült Oscar is visszatért már a támadószekcióba. J.I. Martinez mester alatt erősen inog a kispad, könnyen lehet, hogy ha kapnak egy kisebb sallert ma délután, holnapra már munkanélkülivé válik. A csapat az utolsó 4 bajnokijából hármat úgy veszített el, hogy 4 gólt kapott!

Ez azért ciki, mert ha a nagy bajnokságokat nézzük, és a 2014-es évet, akkor bizony Uche, a Villarreal támadója lőtte a legtöbb gólt ebben a naptári évben. Uche ma is kezd, de Aquino, Perbet, vagy dos Santos miatt főhet a hazai védők feje!

A Villarreal újonc csapat létére az 5. helyen áll, és jelenleg csak 2 pontra van a BL-pótselejtezőt jelentő 4. helytől.

Martinez mester az állásáért, a Valladolid focistái a bennmaradásért, a Villarreal pedig a Bajnokok Ligájáért küzd. Minden egyes cél eléréséhez gólok kellenek! Ha itt nem esik le két gól, akkor sehol!

(Aki bátrabb, húzhatja az overt 2.5 gólból is, mi maradunk az 1.5-ös line mellett)

Várható kezdőcsapatok:

Valladolid: Marino-Rukavina-J. Rueda-Pena-Bergdish-Victor-A. Rubio-Rossi-Ebert-Javi Guerra-Oscar

Villarreal: Asenjo-Mario-Musacchio-Dorado-Jauma Costa-Trigueros-B. Soriano-J. Aquino-Moi Gomez-Uche-dos Santos

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,