Sportfogadás tippek: Valladolid - Real Madrid

2012-12-08
A spanyol élvonalban idén minden a Real Madridról szól. Mindig szolgáltatnak melót a sajtónak, mert valljuk be őszintén, arról írni, hogy a Barca ismét gálázott, nem túl változatos. Ami az olaszoknál a Milan, az most a spanyloknál a Real Madrid.

Valladolid-Real Madrid

Tipp: Real góljai 2.5 felett

Odds:2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

A Real Madrid jelenleg 'csak' a 3. helyen áll a spanyol pontvadászatban, úgyhogy nekik mindenképp nyerni kell! A Real Madrid háza táján mindig vannak pletykák, de ezekről nem szeretnénk nyilatkozni. Valószínűleg a fele, sőt inkább a 70-80%-a a sajtó kreálmánya.

Ami azért biztosnak tűnik, az Kaká távozása. Volt itt szó di Maria, Özil és CR távozásáról is, de az is biztos, hogy ezt az idényt még végigcsinálják! Az nem zárható ki, hogy a nyáron kicserélődik a Real kerete, de idén ha már elkezdték, be is fejezik így a szezont. Legfeljebb bejönnek a 2. helyen, nem olyan rossz az! Aztán még benne van az idényben, hogy BL-t nyernek, szóval nem kell még temetni a Madridot!

Múlthéten ha simán nem is, de lefocizták az Atletico-t. A Matracosoknak helyzetük sem volt, nem túl eseménygazdag meccsen győzött a jobb csapat. Jobban is akarták a sikert, a 'tico focistái inkább rugdosódtak, érezték, hogy most egy nagyobb erővel állnak szemben.

Tény, hogy a Realnak volt idén egy-két gyengébb meccse, de ez a legjobbakkal is megesik. Ettől függetlenül a Valladolidhoz hasonló erősségű csapatokat nekik kötelező megverni! A Lila-fehérek hétfőn a nagyon tartalékos Sevillát is csak nagyon neccesen verték. Két gyors és meglepő gól után csak a Sevilla volt a pályán, még Medel kiállítása után is az nadalúzok irányítottak. Ha a tartalékos, és 10 emberrel játszó, rossz paszban lévő Sevilla is mezőnyfölényt tudott kialakítani, akkor a Real???

Nem kérdés, melyik a jobb csapat! Az odds pedig ezért ilyen "magas", mert a Valladolid idén a statisztika szerint elég erős védelemmel rendelkezik. Azért azt meg kell említeni, hogy a Real és a Barca még hátra van, tehát könnyen lehet, hogy ezen a két meccsen beszednek akár 8-10 gólt is!

Kezdőket illetően, főleg a Real oldalán csak találgatni lehet, mind a védelem, mind a középpálya összeállítása olyan dolog, amit csak megtippelni lehet. Főleg az a kérdés, hogy a támadó trió Benzema mögött hogy áll össze. Ronaldo kezd, de ezen kívül semmi sem biztos. Callejon mindig jó, amikor lehetőséget kap, aztán Kakának is kellenének a jó meccsek, hogy jó áron tudják elpasszolni. De a lényeg, bármilyen összeállításban lép pályáa a Fehér balett, három gól nem nagy elvárás tőlük a Valladolid ellen!

A várható kezdők:

Valladolid: Dani; Rukavina, Rueda, Valiente, Balenziaga; Rubio, Pérez, Ebert, Óscar, Omar; Manucho.


Real Madrid: Casillas; Ramos, Varane, Pepe, Arbeloa; Xabi Alonso, Khedira, Modric(Özil), Cristiano Ronaldo, Di María (Callejón); Benzema.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,