Sportfogadás tippek: Valladolid - Getafe

2017-05-25
Ritkán van olyan, hogy egy jó tipphez jó odds is párosul. Vagy ha ilyet találunk, akkor egyből gyanússá válik a dolog. Miről is van szó? Irány a spanyol másodosztály!

Valladolid - Getafe

Online sportfogadás tipp: Valladolid (DNB)

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 17:00

 

Hétvégén jön a 40. forduló a spanyol Segundában. A Levante bajnokként jut vissza az élvonalba, és valószínűleg visszatér a legjobbak közé a Girona is. A 3. feljutó kiléte még kérdéses, esélye sok csapatnak van, hisz a 3-6 helyezettek play off mérkőzéseket játszanak egymással a feljutásért.

A feljutásra megvan az esélye a jelenlegi 3. helyezett Getafének, és a 39. forduló után 6. helyen álló Valladolidnak is. A Getafe a play off résztvevők közül már csak csoda esetén csúszik ki, viszont a Valladolid számára komoly téttel bír az utolsó három forduló. A Huesca és az Oviedo is beelőzhet, szóval a legtisztább, ha a Valladolid komolyan veszi a Getafe elleni találkozót, és megnyeri azt.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

A Valladolid játszik hazai pályán, ami sokat számít, hisz a szurkolók sokat segíthetnek. Amúgy sem könnyű a Valladolid otthonában játszani, anno nem is oly rég a Barcelona is megégett a Zorillában. Idén a Segundában a legnagyobb arányú hazai sikert is a Valladolid hozta össze, amikor is 5-0-ra verte a Mirandést.

A Getafe valószínűleg nem a legerősebb összeállításában lép pályára, és már a play off-ra tartalékol. A Valladolidnak viszont be kell biztosítani a play off részvételt. A hazai siker szorzója 2.40-es, ami önmagában sem csúnya. Döntetlen kizárásával (döntetlen esetén a tét visszajár) is 1.66-os a Valladolid oddsa, ilyen feltételek mellett érdemes elgondolkodni ezen a tippen. A lila-fehér mezes együttes utolsó 4 hazai meccséből egyet adott ikszre, a másik hármat megnyerte. A madridi Getafe viszont legutóbbi idegenbeli meccsén is elvérzett, a Sevilla második csapata ellen nem tudott pontot szerezni, pedig a Sevilla II eleve úgy lépett pályára, hogy nem juthat fel a legjobbak közé. Legrosszabb esetben egy pontot otthon tart a Valladolid, de jó eséllyel meg is nyeri ezt a találkozót szombat délután.

Címkék: sportfogadás, tipp,