Sportfogadás tippek: Valencia CF - Valladolid

2013-04-07
A Primera Division 30. fordulójának vasárnapi zárómeccsén a Valencia a Valladolidot fogadja. Papírforma eredmény születik, vagy meglepetést okoz a Valladolid?

Valencia CF - Real Valladolid

Tipp: Valencia

Odds: 1.4

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A Real Sociedad tegnap megverte a Malagát, így nagy lépést tett a 4. hely felé. A spanyloknál a 4. hely BL indulást ér, ezért óriási a harc. A Valenciának ma este csak a győzelem elfogadható! A denevéresek egyébként elég jó formában vannak, aki látta múlthéten a 'tico - Valencia meccset, az meggyőződhetett erről.

Az első félidőben lefocizták a Madridot, igaz ez gólokban nem mutatkozott. Viszont fura volt látni az Atleticot hazai pályán, ahogy védekezésre kényszerültek. Pedig a Valenciából kisebb sérülés miatt hiányzott Soldado, eltiltás miatt pedig Rami és Feghouli.

Ma már mindhárman ott lesznek a kezdőben, ha Valverde is úgy akarja. Márpedig biztosan úgy akarja! Ők mindhárman alapemberek, és most még kipihentek is. Ez a Valencia éhes a sikerre, hazai pályán csak az a kérdés, hány gólt tesznek közé ma este!

A Valladolid még nincs veszélyben, ami a kiesést illeti, bár a formájuk elég aggasztó. A Sociedad 4-1-re verte őket, ami még benne is volt a pakliban, de az Osasuna elleni hazai vereség (3-1) már több a soknál. Formán kívül a Valladolid, fogyni látszik az erő, a lendület. Oscar egyre szürkébb, Manucho sem termeli a gólokat, és a középpálya egyik motorja, Ebert ma ráadásul nem is léphet pályára, ahogy Larsson sem.

Ha a Valencia fele olyan jól játszik, mint a múlthéten, akkor is megnyeri ezt a meccset. A Valladolid védelme nagyon lyukas, a denevéresek pedig ha nem engednek ki, 5-6 percenként kidolgoznak majd egy-egy gólhelyzetet. A Valladolid kapujában pedig nem Courtois áll...

Tippünk 3-0.

Sok sikert mindenkinek!

( Akinek van észrevétele a tippel kapcsolatban, vagy van egy jó tippje, megérzése mára, ne fogja vissza magát! )

Címkék: sportfogadás, tipp,