Sportfogadás tippek: Valencia CF - Real Madrid

2016-01-03
Szombaton ismét botlott a Barca, így a Real Madrid újra esélyt kap, hogy felzárkózzon katalán riválisa mögé. A Valencia viszont kemény dió lehet, még akkor is, ha a Denevéresek nem épp legszebb napjaikat élik.

Valencia - Real Madrid

Tipp: Gólok száma: 2.5 felett

Odds: 1.45

Iroda: winmasters

Kezdés: vasárnap, 20:30

 

Az elmúlt időszakban csak a Real Madrid botladozásáról lehetett olvasni, közben pedig a Barca is szórja a pontokat. Botladozik a két gigász, közben az Atleti ismét dögunalmas, küzdelmes meccsekkel szállítja a győzelmeket. A Real esélyt kapott a felzárkózásra, élni kéne vele. Nagy mákja a madridi csapatnak, hogy a Valencia nincs épp a legjobb formában, és sérültek is vannak bőven. Feghouli, Mustafi, Alves, Rodrigo, Gaya és Bakkali sem léphet pályára, hat olyan spíler, akik közül min. négy kezdő lenne. Nem egyszerű Neville dolga.

Tény ugyanakkor, hogy a Valencia utolsó 20 (!) élvonalban lejátszott meccsén veretlen maradt a Mestallában! De az is igaz, hogy az utolsó hat bajnokiján (hazait és idegenbelit is nézve) az utolsó hat meccse közül egyet sem nyert meg a Túria-parti együttes. A Villarreal elleni szilveszteri meccs pl. kritikán aluli volt. A Villarreal sem focizott nagyot, de jobban akarta a sikert, és nyert is 1-0-ra.

Jelenleg a 11. helyen áll a Valencia, olyan csapatok előzik meg, mint a Malaga vagy az Eibar, ez pedig sokat mondó. Neville totálisan alkalmatlan, hogy a Valencia mestere legyen, már az csoda lenne, ha év végéig kihúzná. Lehet, hogy a korábbi időszakhoz képest anyagilag rendben van most a klub, de szakmailag totális csőd.

Botladozik a Madrid, de mondjuk ezt úgy, hogy decemberben pl. 8-at vert a Malmö ellen, meg 10-et a Rayo ellen. Tény persze, hogy nem a 'kis' csapatok ellen kéne villogni, de azért korai még temetni a Madridot. És korai temetni Benitezt is, bár állítólag ha ma nem nyer a Real, akkor ő repül. Meglátjuk.

Sérült a vendégeknél nincs, viszont gyenge teljesítmények vannak. Kroos mintha pályán sem lenne, James sem sokmindent csinál. Carvajalt talán be lehetne dobni bal szélre, Danilo pihenhetne picit. Ramos visszatér a védelembe, ő és Pepe aprít majd középen. Vélhetően Modric és Kroos szűr, de Kross helyett Casemiro feltűnése sem lenne meglepő. James kezd, mert kis kedvenc, előtte pedig a BBC, azaz Bale, Benzema és Ronaldo.

A Valenciánál megjósolni sem lehet azt, hogy kik játszanak a védelemben. Akad külföldi portál, mely a Barragán-Mustafi-Abdenour-Gaya négyest várja a denevéresek védelmébe, holott Mustafi és Gaya a meccskeretbe sem került be...Alves kapus sincs, mint ahogy a kreatív zónából hiányzik a bal szélen bevethető Bakkali és a jobb szélső Feghouli. Valóban nehéz Neville dolga, Parejo és Fuego sincs formában, Alcacer minden helyzetét elszúrja. Viszont Negredo és Parejo pl. múltja miatt igencsak odateszi majd magát, mindketten nagyon szeretnék újra megfricskázni a volt csapatukat! Márpedig Parejóban és Negredóban is benne van a gól, csak kérdés, hogy kijön végre, vagy bennük marad megint..

Ugyanakkor az nem véletlen, hogy a Valencia otthon 20 meccs óta veretlen! Egy, de akár két gólra is jók lehetnek, hisz Ramosékat azért lehet mattolni, otthon a Valencia fel fogja szívni magát. Ahogy pl. elverte a Barcát, úgy a Madridot is elverheti. Ugyanakkor azt is nehéz elképzelni, hogy ez a foghíjas hazai védelem ne kapjon gólt, és ugye Alves kapus sem védhet, aki az egész Liga történetének legtöbb büntetőjét védte! Fontos ez, mert a Madrid mostanában kettesével lőheti a tiziket, még azt is befújják a Blancóknak, amit nem lenne szabad.

Szóval az fix, hogy az utóbbi idők legizgalmasabb La Liga meccse vár minket este! Ránk is fér, az utóbbi időben talán a Real-Rayo 10-2 volt olyan, amire sokáig emlékszünk majd. Bízzunk benne, hogy a csapatok győzelmi kényszere gólokat eredményez ezen a találkozón!

Címkék: sportfogadás, tipp,