Sportfogadás tippek: Valencia - Zenit

2015-09-16
Tegnap mindkét spanyol csapat nyert a BL-ben, és könnyen lehet, hogy ma is mindkét hispán együttes begyűjti a három pontot. A Barca Rómában győzedelmeskedne, a Valencia viszont otthon, a Mestallában fogadja az orosz Zenitet.

Valencia - Zenit

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: szerda 20:45

 

A H csoportban a Valencia és a Zenit mellett a Gent és Lyon kapott helyet. Kiegyensúlyozott négyesnek tűnik, nincs igazi sztárcsapat, amelyre egyből ráböknénk, mint fix továbbjutó. Talán a Gent lóg ki picikét ebből a kvartettből, de ha valahol van esély továbblépni, az pont a H csoport.

A Valencia és a Zenit találkozója biztosan izgalmas, és remélhetőleg gólgazdag is lesz. Fontos lenne a jó rajt, egy győzelem mindennél többet ér! Tegnap is láthattuk, hogy itt a BL-ben minden csapat próbál apait-anyait beleadni. Még a 'kicsik' is győzelemre játszanak! Nem is született döntetlen a keddi játéknapon, így viszonylag egyértelmű, hogy 0-0-ás meccset sem láttunk kedden.

A Valencia otthon kegyetlen tempót fog diktálni, vért fognak izzadni Parejoék hazai pályán a győzelemért. Otthon a Valencia mindig győzelemre játszik! A Denevéreseknél egyébként Diego Alves után Ryan kapus is kidőlt, így ma Jaume fogja védeni a hazai kaput. (Ha az ember gólokra fogad, sosem baj, ha egy kevésbé rutinos kapus véd...) Cancelo, Mustafi, Abdenour és Gaya alkothatja a védelmet, középen Parejo, Javi Fuego és Enzo Perez játszhat. Jó kis trió, mindhárom játékos ért a védekezéshez, de a támadások építésében is átlagon felüliek még a BL szintjén is. Elöl Negredo, széleken pedig Rodrigo és Feghouli játszhat.

A Zenitnél Lodygin véd, Smolnikoy, Garay, Lombaerts és Anukov játszik. Javi Garcia és Witsel szűr, Hulk, Dany, Shatoc és Dzyuba pedig a kreatív zónában kap helyet.

Van olyan külföldi portál, ahol tippként a 2.5 gól alatt opciót ajánlják, de mi ennek ellent kell mondjunk. Parejo, a Valencia csapatának motorja pl. ezt nyilatkozta:

„A legjobbunkat kell nyújtanunk szerdán. A Bajnokok Ligájában minden mérkőzés egy döntővel ér fel, így is kell őket kezelnünk, különben ráfázunk.”

Aki ismeri a Túria-parti együttest, az tudja, hogy ezek nem üres szavak. Aztán, ha a Zenit pontot akar szerezni a Mestallában, mindenképp gólt, vagy gólokat kell lőnie, mert kizárt, hogy 0-0-al kihúzza. Ez a BL, itt minden játékos a legjobbját próbálja nyújtani, minden csapat a győzelemre játszik. Így lesz ez ma is!

Címkék: sportfogadás, tipp,