Sportfogadás tippek: Valencia - Sevilla

2017-04-16
A Húsvét sem az igazi fioci nélkül! Reméljük, hogy a Valencia és a Sevilla gondoskodik a szórakoztatásról vasárnap délután.

Valencia - Sevilla

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.53

Tippmix odds. 1.50

Kezdés: vasárnap 16:15

 

A Valencia itt az idény végére egész jó formába lendült, sorrendben három meccset is nyert Voróval. Kár, hogy nem maradt cél a szezon végére, maximum az, hogy a közönség azért legalább az idény végén szórakozzon jól, és bízzon egy szebb jövőben. A Sevilla viszont komoly célért küzd, ami nem, mint a dobogó. Jelenleg 4 pont a távolság a 4. Sevilla és a 3. Atletico között, ami vasárnap egy pontra csökkenthető.

A hazai együttesnek nincs komolyabb célja, de szeretne minél előkelőbb helyen végezni a tabellán. Három meccset nyert zsinórban úgy, hogy legalább 3 gólt lőtt, de előtte a Barcának is rúgott két gólt, igaz, ott kapott négyet.

Az andalúz Sevillának volt egy hullámvölgye, kiesett a BL-ből, jött egy-két gyengébb bajnoki, de a Depor ellensikerült lezárni ezt a rossz szériát. Múlt héten 4-2-re sikerült nyerni, lehet üldözni az Atleticót.

A vendégeknél a francia légióból hárman is hiányoznak. Tremoulinas régóta nem hadra fogható, de most Nasri és Rami is kidőlt. Kranevitter eltiltott, így a védekezéssel lehetnek gondok ma is. De lehet a hazaiaknál is, a Sevilla ugyanis komoly támadó-potenciállal rendelkezik.

Ősszel a két együttes az RSP-ben találkozott, akkor a hazai pályán fellépő Sevilla 2-1-re nyert. Amikor az előző idényben a Mestallában találkoztak, akkor viszont a Valencia győzött, ugyanúgy 2-1-re. A mi tippünk, hogy legalább három gólt most is látunk majd. Igazi jó kis lüktető tempójú latinos foci, sok lappal, és remélhetőleg sok góllal fűszerezve.

Címkék: sportfogadás, tipp,