Sportfogadás tippek: Valencia - Real Madrid

2018-01-25
Nem akármilyen meccset játszik hétvégén a Valencia és a Real Madrid. Mindkettő a BL-indulásért küzd, közben a Real Madrid esetében nem ezt szoktuk meg. Magától értetődő volt, hogy a Real Madrid ott lesz a BL-ben, idén ezt nem vehetjük tutira.

Valencia - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bwin odds: 1.40

Kezdés: szombat, 16:15

 

A korábbi években megszokhattuk, hogy a Barca és Real Madrid mellett az Atletico harcolja ki a LaLigából a BL-indulást, aztán a Sevilla, a Valencia, a Villarreal, a Sociedad és a többiek küzdenek a pótselejtezős helyért. Idén már az első négy csapat automatikus főtáblás a BL-ben, ennek ellenére nem lehet biztosra venni, hogy a Real Madrid top4-es lesz Spanyolországban. Persze el sem lehet képzelni a rekordbajnok nélkül a BL-t, de jelen helyzetben a Real Madrid csak a negyedik, és a Sevilla, valamint a Villarreal is lőtávolban van, és bármikor beelőzhet.

Zidane szerdán a sztárjai nélkül, Bale és Ronaldo nélkül küldte pályára a csapatát a Leganés ellen, de hiába az egy gólos előny és a hazai pálya, Lucasék nem tudták kiharcolni a továbbjutást. Az ellenfél a futottak még kategóriába tartozó Leganés volt, ez így pedig nagyon ciki.

A Valencia sem lehet büszke az Alavés elleni párharcra, hisz épphogy továbblépett. Szóval tényleg nem akármilyen meccs lesz ez hétvégén! Ha nyer a Túria-parti együttes, 8 pont előnyt harcol ki a Real Madriddal szemben, ami már tetemes, és szívességet tesz a Sevillának valamint a Villarrealnak.

A két csapat egymás elleni párharcai mindig élvezetesek. A Real Madrid és a Valencia utolsó kilenc találkozóján mindig mindkét csapat betalált. Ez most is alaptipp, egyszerűen elképzelhetetlen, hogy valamelyik kapus megőrizze kapuját a góltól. Az említett utolsó 9 bajnokiból hat volt olyan, ahol mindkét együttes legalább két-két gólig eljutott. A kilenc meccsből 4 ért véget 2-2-vel, ami a közelmúltban igazi slágeredménynek számít. Az utolsó 8 bajnokit tekintve vendég együttes nem örült győzelemnek, és elnézve a Madridot, most sem valószínű a vendég-siker.

A gólok mellett szól, hogy a Valencia védelméből Gabriel és Vezo is kiesett, mindketten eltiltás miatt kényszerpihenőn lesznek. A Real Madrid is nyeli a gólokat, hétvégén már talán összeáll a Ramos-Varane páros, de ez sem jelent garanciát. Ramos csak most tér vissza, ráadásul a Leganés elleni meccsen is végig pályán volt, játéka pedig nem volt hibáktól mentes. Marcelót és Carvajalt is át lehet játszani, és az a középpálya sem szűr most úgy, mint kéne.

Lüktető tempó és rengeteg helyzet várható, már csak szimplán a nagy számok törvénye alapján jönnie kell a mindkét csapat lő gólt opciónak, de ezen a meccsen nem csak mennyiségről, minőségről is beszélünk. A Madridnál kezdeni fog Bale és az a CR7, aki végre duplázott az elmúlt hétvégén. A Valencia pedig hazai pályán igencsak össze szokta kapni magát a 'nagyok' ellen.

Tipp: 2-2

Címkék: sportfogadás, tipp,