Sportfogadás tippek: Valencia - Rayo Vallecano

2013-09-28
A Rayo eddigi három idegenbeli találkozóján 14 gólt kapott. Délután sem számíthatnak semmi jóra. aki kíváncsi a miértekre:

Valencia - Rayo Vallecano

Tipp: Valencia 1.5 gól felett

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

A Rayo győzelemmel kezdte a szezont, aztán élesváltás után már 5 vereséget számlál a capat egymás után. Várható volt a preseason történései után, hogy a vallekasiak a kiesés elkerüléésért fognak küzdeni, de arra kevesen számítottak, hogy ennyire gyengék lesznek.

Paco Jemez mesternek nehéz dolga volt, egy-két héttel a rajt előtt még csak 16 valamire való játékosa volt a klubnak. Leo Baptistao is távozott, várható volt, hogy a Rayo visszaesik.

A legkisebb költségvetéssel dolgozó élvonalbeli csapat a Rayo, csoda lenne, ha benn tudnának maradni. Az utolsó 5 bajnokiján 2 gólt lőtt a Rayo, és 20-at kapott. -ez azért mindent elmond.

Ma is megkapják a magukét. Nem elég, hogy nagyon gyenge a védelem, piros lap miatt Galvez és Viera is eltiltott lesz, de Tito, Falce, és José Carlos se játszik a hírek szerint.

Eleve nincs védelme a Rayonak, ráadásul még két alapember kiesett. Most Jemez vagy középpályásokat tolvissza a védelembe (abból sincs sok), vagy olyan játékosokat dob a mélyvízbe, akik 'úszni sem tudnak'

A Mestalla olyan stadion, ahol ilyen feltételek mellett a Rayo joban járna, ha ki sem állna. Akkor megúsznák 3-0-val, így könnyen előfordulhat, hogy a Valencia sem áll meg öt rúgott gól alatt.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,