Sportfogadás tippek: Valencia - Las Palmas

2017-08-18
Az előző idényben is az első fordulóban találkozott a két együttes, akkor meglepetésre a Las Palmas lefocizta a Valenciát. Erre most is látunk esélyt.

Valencia CF - Las Palmas

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

TippmixPro odds: 1.55

Kezdés: péntek 22:00

 

Marcelino vette át a Vaelncia irányítását, és azzal kezdte a munkát, hogy elküldte azokat a játékosokat, akikkel nem kívánt együtt dolgozni. Voltak bőven, sőt akár lehetnek is még. Olyan neves játékosok is, mint Nani vagy Orellana távozhatnak a csapattól. Marcelino tehát új csapatot épít, ez a Valencia esetében az elmúlt években nem újdonság.

Ami a Las Palmast illeti, szintén új edzővel vág neki a szezonnak, szóval ilyen szempontból érdekes kis meccs lesz. Arrafelé is alakulgat a keret, többen távoztak, olyan spílerek, mint Jesé, Livaja, vagy a napokban szerződést bontó Boateng nincs már itt, viszont jöttek új játékosok, és jött Vitolo, akit az Atletico adott kölcsön őszre, mivel az Atletiben ősszel nem léphet pályára. Vitolo remekül fogja érezni magát itt, innen származik, tuti hasznára lesz a csapatnak, stabil spanyol válogatottról beszülünk esetében.

Ami tény, tavaly az első fordulóban úgy nyert a Las Palmas, hogy az első félidőben már 3-2-re vezetett. Most is azt várjuk, hogy egymásnak esnek a felek, és potyognak majd a gólok. Mindkét együttesnek kellően lyukas a védelme, ugyanakkor kellően kreatív elöl, hogy ezzel a tippel ne legyen különösebb probléma.

Címkék: sportfogadás, tipp,