Sportfogadás tippek: Valencia - Girona

2018-01-03
A Valencia meglepően erős csapat lett ebben a szezonban, hisz a 3. helyen zárta a 2017-es esztendőt. Reális cél lehet tehát a BL-indulás kiharcolása, ehhez pedig nem kell más, mint a mostani 3. hely megtartása, de egyet még ronthat is a Túria-parti együttes.

Valencia - Girona

Online sportfogadás tipp: Valencia győzelem

Bwin odds: 1.61

Kezdés: szombat, 16:15

 

A Valencia a Mestallában 20 pontot gyűjtött, vagyis a Barca mögött a 2. legjobb hazai csapat jelenleg. Legutóbb viszont kikapott a Villarreal ellen, de a Villarreal olyan csapat, amely képes elrontani a legjobbak játékát is a szervezettségével. Amúgy csupa-csupa jó meccset játszottak le Parejóék otthon, többek közt a Barcát is ikszre kényszerítették.

A Girona stabil középcsapat, 23 ponttal a 10. helyen áll jelenleg. Cél a bennmaradás, jelenleg épp 8 pont az előny a legjobb kieső Deporhoz képest. Egyelőre tehát nincs baj, de azt nem lehet kijelenteni, hogy nem is lesz, mert a Gironához hasonló kicsik a szezon második felében azért gyakran le szoktak olvadni. Az óév utolsó meccsén egyébként a Girona is belenézett egy pofonba, az Eibar verte 4-1-re a katalán együttest, ami aligha eshetett jól Karácsony előtt.

A tippünk, hogy a rövidke szünet után az amúgy is erősebb Valencia hazai pályán a közönségétől kap annyi pluszt, hogy behúzza ezt a bajnokit. Tény, hogy a Denevéresek nem brillíroztak decemberben, de főleg idegenben töketlenkedtek, otthon meg a Villarreal elleni zakót leszámítva végig stabilak voltak egész szezonban. Sérülések terén nagyon jól áll a Valencia CF, hisz minden kulcsjátékos bevethető, ezen a bajnokin pedig már Marcelino is ott lesz a kispadon, Gran Canariára kisebb betegsége miatt nem utazik el a csapattal.

Címkék: sportfogadás, tipp,