Sportfogadás tippek: Valencia - Gent

2015-10-20
A H jelű négyesben a Zenit hibátlan, és a csoport élén áll. A Valenciának három, a Lyonnak és a Gentnek 1-1- pontja van.

Valencia - Gent

Tipp: Valencia győzelem

Odds: 1.45

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 20:45

 

A spanyol Valencia CF első hazai BL-meccsét elveszítette ebben a csoportban a Zenit ellen. Nyílt meccs volt, amelyet végül a szentpétervári együttes tudott megnyerni 3-2-re. A Valencia viszont javítani tudott idegenben a Lyon ellen, most ismét otthon játszik, és duplázhatja meg pontjai számát. A sorsolás után valószínűleg ez volt az a meccs, amelyre úgy tekintettek a denevéresek, hogy itt mindenképp szükség van mindhárom pontra.

A Valencia csapata a Malaga elleni 3-0-ás sikerrel melegített erre a találkozóra. Rá is fért egy magabiztos győzelem Nuno csapatára, hisz ez az idény eddig nem a Túria-parti együttesről szólt. Ugyanakkor semmi sincs veszve, a BL-ben tovább lehet jutni, a La Ligában pedig szintén van út előre, hisz a riválisok is botladoznak.

Sérülés miatt hazai oldalon két kapus, Alves és Ryan maradt ki, de Abdennour, Negredo, Ruben Vezo és Rodrigo de Paul sem játszik ma. Negredo és de Paul sincs túl jóban Nuno mesterrel, ezért maradtak ki még a keretből is... A Gentnél Dejaegere nem játszhat, ő viszont eltiltása okán marad távol a meccstől

Várható kezdőcsapatok

Valencia: Jaume - Cancelo, Mustafi, Santos, Gayá - Parejo, Fuego, Gomes - Feghouli, Alcácer, Piatti
Gent: Sels-Johansson-Nielsen-Mitrovic-Kums-Neto-Foket-Saief-Asare-Depoitre-Milicevic

Érdekesség, hogy legutóbb, amikor a Valencia belga csapatot fogadott a Mestallában (2011 november 23.), akkor 7-0-ra tudott nyerni a Genk ellen. Annak a kegyetlen nagy verésnek a Genknél részese volt Tőzsér és Köteles is, de ott játszott pl. Vossen, és Kevin de Bruyne is. Ebből is látszik, hogy a belga és a spanyol élvonal azért két különböző szint. A Mestallában a Valencia mindhárom pontot begyűjti, vélhetően úgy számolt a hazai csapat, hogy a Gentet oda-vissza verni kell. Nem lesz ezzel probléma, ahogy korábban a Genk ellen, úgy most a Gent ellen is nyerni fog a Los Che!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,