Sportfogadás tippek: Valencia - Alavés

2018-01-17
Szerdán a spanyol Király Kupa negyeddöntőjében találkozik a Valencia és az Alavés. A párharc első meccsén a Mestallában a Túria-parti együttes szeretné eldönteni a továbbjutás sorsát.

Valencia - Alavés

Online sportfogadás tipp: Valencia győzelem

Unibet odds: 1.32

Kezdés: szerda, 19:00

 

Az Alavés pocsékul rajtolt a 2017/18-as idényben, ám fokozatosan magához tért, és most már nem áll kieső helyen. Persze a 18. pozíció még bőven ad okot aggodalomra. Hétvégén például fontos bajnoki jön a Leganés ellen, igazi hat-pontos találkozó az Munirék számára.

Ami pedig a Valenciát illeti, stabilan harmadik, sőt közelebb van a 2. helyhez, mint a negyedikhez. A Túria-parti együttes a 20. fordulóban a Las Palmas vendége lesz, azaz a liga leggyengébb csapatához látogat. Ott simán kéne győzni a papírforma alapján, ahogy itt az Alavés ellen is.

Az Alavés egyébként főleg otthon veszélyes, hazai környezetben kétszer annyi pontot gyűjtött a bajnokságban. Idegenben kevésbé megy, a 9 bajnokin lőtt 6 gól sem olyasmi, amitől hasra kéne esni. A Valencia is otthon acélos igazán, és most otthon játszik. Erősebb, bővebb a keret, és az egészen biztos, hogy a vendég együttes mesterének a hétvégi bajnoki lesz a prioritás. Itt a Mestallában felforgatott kezdő lép pályára, és az is fix, hogy defenzív felfogású Alavést látunk majd. A Valencia célja a győzelmen kívül, hogy olyan nagy előnyt harcoljon ki, amilyet csak tud. Persze a tippünk szempontjából egy gyér 1-0 is elég, de az Alavés akkor sem fog kockáztatni, ha a Valencia betalál. Számunkra pedig mindegy, hogy Guedésék beverik-e a második meg a harmadik gólt, a lényeg, hogy a Valencia nyerjen. Márpedig 90 percnek elégnek kell lennie, hogy ezt a találkozót otthon a Valencia legrosszabb esetben 1-2 góllal behúzza.

Címkék: sportfogadás, tipp,