Sportfogadás tippek: Valencia - Alavés

2016-09-22
A Valencia vezetősége 4 elveszített bajnoki után menesztette Paco Ayestaránt. Csütörtökön a Valencia hazai pályán az Alevést fogadja. Mese nincs, győzelmi kényszerben játszik a Valencia CF!

Valencia - Alavés

Online sportfogadási tipp: Valencia góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök 22:00

 

A Valencia mint klub, nem a legszebb időszakát éli. Nehéz megmondani, mi is az igazi probléma, órákat lehetne erről beszélni. Igazából az ázsiai vonallal is vannak bajok, de ne menjünk messzire. Ami tény, négy mérkőzésből 4-et veszített el a Valencia. Paco Ayestarant pedig menesztették.

A Valencia Marcelinót is megkereste, ám egyelőre valami jogi akadály miatt kérdéses, hogy Marcelino lesz az utód, vagy valaki más.

Amit viszont a játékosok is érezhetnek, hogy ez eddig semmi. Ok, hogy egytől-egyig túlfizetett sztárocskák szaladgálnak a pályán, de azért valahol ezek a srácok is emberek, érző lények. Azért amikor a csapat szezon előtt a top4-et tűzi ki célként, aztán benyit négy zakóval, ott azért mindenkinek magába kell nézni.

Ayestarán is sáros lehet, de azért csapat is az nyakig. Fura módon a Túria-parti csapatnak az egész idényben egy jó 30 perce volt, amikor is a Betis elleni hazai meccsen emberhátrányba kerültek a 2. félidőben. Az emberhátrány mellett gólhátrány is volt, méghozzá két gól hátrány. A Valencia viszont küzdött 0-2-nél is, mentek előre, egymás után jöttek a helyzetek. Tíz emberrel is beszorították, lefocizták a Betist! Feljöttek 2-2-ig, de nyerni akartak a hazaiak. Erre faragtak rá, hisz túl sokat kockáztatott a Valencia, és a 92. percben a Betis kontráját Ruben Castro góllal fejezte be, így a Betis 3-2-re nyert a Mestallában. Ezt követte a Bilbao elleni zakó, és aztán jött, azaz inkább ment Ayestaran mester.


Csütörtökön Parejóék nem akarnak csütörtököt mondani. Ez a Valencia többre hivatott, a mi tippünk pedig az, hogy a játékosok mindent meg fognak tenni a mai napon, hogy kompenzáljanak valamit a közönség felé. Ráadásul főleg maguk felé kell bizonyítani, és ha végre nyerne a csapat, a frusztráltság is a múlté lenne, megindulhatna felfelé a Túria-parti együttes! Ezen a mai találkozón a hazaiaktól 90 percnyi őszinte futballra lesz szükség. Ha szívvel-lélekkel, alázattal játszanak Parejóék, az Alavésnek nem osztanak lapot csütörtök este.

Címkék: sportfogadás, tipp,