Sportfogadás tippek: Valencia-Osasuna

2013-01-08
A spanyol Király Kupa sorozatban a nyolcaddöntők visszavágói következnek. Több párharc sorsa már az első összecsapáson eldőlt, így sok izgalmat nem tartogat a visszavágó! Ettől függetlenül sportfogadói szempontból igenis érdekes meccsek ezek is! Sőt!

 

Valencia-Osasuna

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

 

A legfontosabb: Az odavágón, még a 2012-es évben a Valencia nyerni tudott Pamplonában, méghozzá 2-0 arányban! Nem vehetjük biztosra, hogy a denevéresek továbbléptek, de arra nagyon kevés az esély, hogy hárommal üssék Soldadoékat!

Valószínűleg az Osasuna eleve feladta a sorozatot, hisz a bajnokságban igencsak ramatyul állnak. A keret szűk,, örülnek, ha a bajnokikon maximumot tudnak nyújtani. Egyébként a Prinare Divisionben féltávnál tökutolsó a csapat. Öröm az ürömben, hogy a spanyol bajnokságban nagyon zsúfolt a tabella legalja! Egy győzelemmel már az Osasuna is kiléphet a kiesőzónából, ha a többiek betliznek előttük! Igen ám, de a pamplonaiak nem néznek könnyű hétvége elé, ugyanis a Real Madridot látják majd vendégül. Ott bizony nem ők az esélyesek!

Ettől függetlenül a Real nem verhetetlen, láthattuk a Sociedad 3 gólt lőtt nekik vasárnap. Ugyanakkor az is igaz, hogy visszatér a védelembe Pepe és Ramos, a kapuban pedig valószínűleg Cassilas kezd...

Egyértelműnek tűnik, itt az Osasuna még véletlenül sem akar nyerni! A Valencia labdarúgói sem akarnak felesleges energiákat elégetni, hisz rájuk sem vár könnyű találkozó! Otthon fogadják a Sevillát, tehát ők sem írhatják be előre a három pontot, hisz az andalúzok is szeretnének kijönni a gödörből!

Mind a Valencia, mind az Osasuna együttese tisztában van vele, hogy itt a továbbjutás eldőlt. Mindkét csapat tartalékos lesz, csak kötelező jelleggel játszanak ma este, igazából a vendégek ha tehetnék, tán el sem utaztak volna.

Egyébként decemberben kétszer is megmérkőztek egymással, mindkétszer a Valencia együttese örülhetett. Az említett kupameccsen 2-0-ra nyertek, míg bajnokin szintén Pamplonában 1-0-ra. Az Osasuna együttese még gólt sem szerzett, egyébként sem nagyon szoktak. Utolsó 5 tétmeccsükön például kétszer találtak be, ami jelzi, hogy milyen szinten játsszák most a futballt!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,