Sportfogadás tippek: VVV - Porto

2014-07-16
Véget ért a 2014-es futball világbajnokság, és lassan visszaszivárognak a játékosok a klubcsapataikhoz. Javában zajlik a felkészülés, minden nap edzőmeccsek tömkelegét játsszák szerte a világon. Mi mára a Venlo-Porto találkozót néztük ki magunknak.

VVV Venlo - FC Porto

Tipp: Porto

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

Ez a nyári időszak a klubcsapatok életében az átigazolásokról, a keretek formálásáról szól. A portugál Porto esetében megszokhattuk, hogy rendkívül jó a scout rendszer, a játékosmegfigyelőknek remek szimatuk van a tehetségekhez. Falcao, Hulk, Jackson Martinez, majd Quintero s még lehetne sorolni azokat a játékosokat, akiket 'bagóért' szerez meg a klub, majd 20-30-szoros áron továbbadja őket, amint nevet szereznek maguknak.

A Porto most is mozgolódik a piacon, tegnap épp Martins Indit szerezte meg magának.  Előtte pár nappal Adriant az Atletitől. Oliver Torres is itt rúgja majd a bőrt a következő szezonban. Leigazolták Oparét, a brazil Japát, szóval formálódik a keret. A Porto ritkán nyúl mellé, Oliver és Adrian is két remek játékos, és itt talán több játéklehetőséghez jutnak. Bár ha csak a csatárokat, támadókat nézzük, itt van Ghilas, Quintero, Quaresma, Jackson Martinez, Varela, Pereira, Sami, Kelvin és Lica... Ez is jelzi, milyen kaliberű csapat a Porto, sőt szó volt még a Barcás Tello leigazolásáról is...

A Venlo holland csapat, közel sem akkora kaliberű csapat, mint a Porto. A céljuk az, hogy feljussanak az élvonalba. Legutóbb az Erste Divisie-ben az 5. helyen zárt a csapat, de a play-off körben elbukott, és nem jutott fel.

Nem igazán lehet összehasonlítani a két klub keretét. A Venlo egy másodosztályú holland csapat, őszinte focival. Pár éve még első osztályú volt, és most is oda vágyik. Ugyanakkor ha feltűnik egy-egy tehetség, mint volt pl. Musa, egyből pénzzé teszi a klub. Így anyagilag tartják az egyensúlyt, de a csapat gyengül.

A Portónál óriási lesz a harc azért, hogy egy játékos a kezdőbe kerüljön. Itt a kék-fehéreknél minden posztra vannk ketten, de néha hárman is. Mindenki bizonyítani szeretne, senkinek sincs bérelt helye a kezdőben. A Venlo ellen lehet játszani egy jót, a holland együttes a tipikus holland stílusjegyeket hordozza. Őszinte focit játszanak, saját szintjükön sok gólt rúgnak, de sokat is kapnak. Ma vélhetően a sok gólt kapnak opció jön be, ez a Porto picit nagy falat lesz a Venlo számára.

Tipp: 4-1-es Porto siker

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,