Sportfogadás tippek: VB selejtezők

2013-09-10
A mai napon rengeteg olyan VB selejtezőt rendeznek, amelyekből hasznot húzhatunk. Rendhagyó módon több meccsre is kínálunk tippeket. Íme:

Kazahsztán - Svédország (ma 18:00 CET)

Tipp: Svédország @ 1.30 (bet365)

Kazahsztán 1-1-5-ös mérleggel áll a csoportjában, egyetlen győzelmüket Feröer-szigetek ellen hozták össze. 4-16-os gólkülönbségük sem túl fényes, és ez ma alighanem csak romlani fog.

Svédország pénteken 1-0-ás hátrányból fordítva nyert 2-1-re, így óriásit lépett előre, ami a csop. 2. helyét illeti. Kazahsztánba nem szeretnek járni az ellenfelek, de azért a svéd csapat van annyira rutinos, hogy elhozza a pontokat. Így Ibráék az ír és a kazah kirándulást hat ponttal zárnák, nagyot lépnének a pótselejtező felé!


Ausztria-Írország

Tipp: Ausztria vagy iksz @ 1.25 (bet365)

Ausztria és Írország is 11-11 ponttal rendelkezik a 'C'  csoportban. Amelyik együttes nyer, az még versenyben marad a pótselejtezőért, amelyik veszít, búcsút mondhat Brazíliának.

a mi tippünk az, hogy a Bundesliga játékosokkal teletűzdelt osztrák együttes hazai pályán megveri az íreket. A vendégeknél fontos hiányzók is vannak, Aiden McGeady, Sean St. Ledger, Kevin Doyle, Glenn, Whelan, Andy Keogh sem lehet ott a pályán, pedig egytől-egyik kulcsjátékosok.

Alabáék életben tartják a reményt, és ha nem is könnyen, de elverik a lóheréseket.

 

Feröer-szigetek - Németország

Tipp: Német gólok 2.5 felett @ 1.30 (bet365)

Németország ma győzelme esetén bebiztosítja a VB részvételét. Hogy nyernek, az nem lehet kérdéses. A feröeriek 0-0-7-es mérleggel 3-22-es gólkülönbséggel rendelkeznek. Németország tartalékos kerettel érkezik, már ha lehet ilyesmit mondani a német csapatra, ahol minden posztra 3-4 klasszis játékosuk van. Podolski, Schweini, Götze, Reus, Lars Bender, Jansen sem lép pályára, ám ez Löw mestert most aligha bosszantja. Itt az U21-es német csapat is lőne hármat. Klose, Schürrle és a többiek, akik lehetőséghez jutnak, élni is fognak vele. 20-30 %-ot fociznak majd a németek, nem többet, de a gólok így sem maradnak el

Ezek azok a tippek, amelyeket bátran ajánlunk a mai napra, mindenkinek sok sikert kívánunk!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,