Sportfogadás tippek: Hosszú Katinkától bravúr lenne a dobogó 200 gyorson

2017-07-26
Van, amikor nem látjuk a fától az erdőt. Amikor keressük a nap legjobbnak tűnő tippjét, aztán itt van a szemünk előtt.

Női 200 méter gyorsúszás

Online sportfogadás tipp: Hosszú Katinka 4-6 hely valamelyikén végez

Tippmixpro odds: 2.25

Kezdés: szerda, 17:30 után

 

A tippünk, hogy Katinka 200 gyorson nem áll dobogóra. Gyorsan szögezzük le, ez nem más, mint realitás. Ő elsősorban 200 és 400 vegyesen favorit. Illetve úgy helyes, hogy ott abban a két számban favorit, itt 200 gyorson vannak nála jobbak.

Katie Ledecky az 1500 gyors után tegnap az elődöntőben a legjobb időt úszta, ő 200-tól 1500-ig verhetetlen gyorson. Ő tuti dobogós, és valószínűleg nem csak dobogós, de győztes is lesz. McKeon Ledecky-vel úszott azonos futamban az elődöntőben, és szintén sikerült 1:55:00-án belüli időt úszni. Szintén kinéz neki egy dobogó. Ott van Pellegrini, aki még Rómában úszta meg az aktuális világcsúcsot, most is jó formának örvend. Az elődöntőben is megelőzte Katinkát, 1:55:58-at úszott, de nála is volt még tartalék.

Az elődöntőben Katinka idejétől jobbat úszott még az orosz Veronika Popova is, méghozzá majdnem egy másodperccel jobbat.

Leegyszerűsítve: Ledecky valószínűleg győz, de ha nem győz, a dobogója akkor is nagyjából 100%. McKeon szintén dobogós lesz az eddig látottak alapján, és a legjobb hajrával rendelkező Pellegrini, a szám világcsúcstartója is mindenképp dobogóra állhat. Popova szintén jó formában van, orosz rekordot úszott, és ami számít, hogy azért Katinka idejét bőven verte.

Maradt még Bonnet, a hong kongi Haughey és Leah Smith, aki 400-on 2. lett Ledecky mögött, a 200 talán túl rövid neki. Ha minden úgy alakul, amire az eddig látottak alapján következtetni lehet, akkor Katinka nem áll dobogóra. Ő egyébként reálisan látja a dolgokat itt 200 gyorson. Ledecky, McKeon és Pellegrini előtte végez majd, Popova valószínűleg szintén. Aztán Katinkáé lehet az 5. hely, mögötte pedig Leah Smith, Bonnet és Haughey végezhet. Sőt a tippbe még az is belefér, hogy a Smith, Bonnet, Haughey trió közül valaki beelőzi.

Katinka egyéni csúcsa egyébként 1:55:41, amit meg szeretne javítani. Ha sikerül is, Pellegrini, Ledecky és McKeon triója akár 1:55:00-án belüli időt is úszhat, és még Popova is ott van, aki szintén simán dobogóra állhat, sőt nála sem zárható ki, hogy a döbtőben nefér 1:55:00 alá.

Címkék: sportfogadás, tipp,