Sportfogadás tippek: Uruguay - Venezuela

2016-06-09
A Copa América, 2. csoportkörében péntek hajnalban találkozik a nulla pontos Uruguay, és a három ponttal rendelkező Venezuela. Egy dolog biztos, nem lesz babazsúr a két válogatott összecsapása!

Uruguay - Venezuela

Tipp: Büntetőlapok száma 5.5 felett

Unibet odds: 2.08

Tippmix: nem fogadható opció

Kezdés: péntek, 01:30

 

A második csoportkört a Copán Venezuela 3 ponttal várja, mivel az első összecsapáson megverte 1-0-ra Jamaica válogatottját. Uruguay viszont győzelmi kényszerben játszik majd Venezuela elleni, hisz Mexikó ellen 3-1-re kikapott. Az uruk korán gólt lőttek, csak Pereira saját kapujába juttatta a bogyót. Gól aztán nem született egészen a 2. félidő hajrájának kezdetéig. Godin a 74. percben egyenlített, de a meccs végén Mexikó még két gólt szerzett, így az uruk kapituláltak.

Könnyű dolga most sem lesz Oscar Tabarez csapatának, hisz Vecino eltiltott, Suarez sem játszhat még. Persze akad, aki gólt lőjön, Cavani, Abel Hernandez, Stuani vagy Rolán bármikor villanhat. A védelem sem gyenge, igaz ez a Mexikótól kapott hármas ellenére is. Godin és Giménez az Atleticóban is együtt játszik a védelem középén, és azt láttuk idén, hogy nem teszik rosszul a dolgukat.

Eb-visszaszámlálás

Parázs összecsapásnak tűnik, hisz Uruguay egyszerűen nem kaphat ki! Venezuela a döntetlent fogja védeni, Rincónék számára az iksz nem rossz eredmény. Ráadásul, ha minden jól alakul, az utolsó körben már egy továbbjutott Mexikó ellen léphetnek majd pályára.

Mindkét együttesre jellemző a keménység, sőt helyenként a durvaság is. Az uruknál  szinte az összes védőre igaz, hogy bármikor lapot kaphat túlzott keménységért. Vecino ugye a 2. válogatott meccsén egyből a kiállítás sorsára jutott. Arevalo Riost emberevőként is emlegetik, valószínűleg nem véletlenül szolgált rá erre a 'becenévre'.

Venezuela válogatottjában is jópár labdarúgó besárgul majd, nem lesz egyszerű szabályos eszközökkel védekezni Cavaniék elleni. Például a malagai Rosalest jól ismerhetjük, egy kis keménységért sosem megy a szomszédba. A középpályán is rengeteg test-test elleni ütközet várható, képtelenségnek tűnik, hogy komolyabb lapeső nélkül le lehet majd hozni ezt a találkozót. (Játékvezető: Patricio Loustau, Argentína)

Címkék: sportfogadás, tipp,