Sportfogadás tippek: Uruguay - Tahiti

2013-06-23
Tahiti a Konföderációs Kupa outsider csapata, nagyon kilógnak a mezőnyből. Nigéria ellen 'csak' hatot kaptak, de Spanyolország már egy tizest rúgott nekik. Ma jön Uruguay, és Tahiti újra megkapja a magáét...

Uruguay - Tahiti

Tipp: Kapuralövések száma 16.5 felett

Odds: 1.85

Iroda: Unibet

Kezdés: ma 21:00

 

A Nigéria-Tahiti meccsen Nigéria 6-1-re nyert, de az az igazság, hogy bőven rúghattak volna 10-et ők is, csak rengeteg ziccert elszórakoztak. Tahiti is 5-ször találta el a kaput, sőt még gólt is szerzett. Szimpatikus csapat, mert ha tehetik, azért kísérleteznek támadásokkal. Valószínűleg tudják, hogy ma is kapnak vagy 10-et, de ők úgy vannak vele, hogy ha netán sikerül beverni egyet Muslerának, az már győzelemmel érne fel.

A spanyol együttes 28-szor kísérletezett lövéssel, gyakorlatilag minden 3. percben eltalálták a ketrecet. a 28 lövésből 19 kaput is talált, és ebből a 19 kaput eltaláló lövésből 10 be is akadt, azaz gyakorlatilag minden 2. kaput eltaláló lövés gól lett.

Nigéria afrikai csapatként elszórakozta a lehetőségeit, de az afrikaiak már csak ilyenek. Spanyolország sem az a csapat, amely olyan gyilkos lenne. Ha kell rúgnak ők 20-at is... -de nem kellett. Ezt a 10-et 25-30%-on pörögve hozták össze.

Uruguayban viszont megvan a  gyilkos ösztön, és abban is biztosak lehetünk, hogy Luis Suarez gólkirály szeretne lenni. Ő minden alkalommal célba veszi majd a kaput, csak neki előre beírhatunk 7-8 kapura lövést. Aztán a többiek sem szeretnének lemaradni, Forlan vagy Cavani is világszerte ismert támadó, akik szintén érzik a kaput. De a középpályán is megvannak azok a játékosok, akik szeretnek távoli lövéseket megereszteni. Gargano, Alvaro Pereira, Christian Rodriguez bátran elvállalják távolról is a lövéseket, és az is biztos, hogy egy ilyen 'edzőmeccsen' egyik játékos sem lesz gátlásos. Ezek a srácok amúgy sem arról híresek.

Ururguaynak nyerni kell, és nyerni is fognak. Gólkülönbséget is fognak javítani, arra kell figyelniük, hogy többet rúgjanak, mint Nigéria. Az nem is leet kérdés, hogy 10 gólt fogják ostromolni az uruk is, és könnyen lehet, hogy el is érik. Azért ne feledjük, a tahitii focisták nincsenek hozzászokva, hogy 2-3 naponta ilyen kaliberű ellenfelekkel játsszanak. Ők is fáradtabbak már, mint a torna elején, szóval ilyen szampontból Uruguaynak könnyebb dolga van, mint például nigériának a torna elején Tahiti ellen.

A mi tippünk az, hogy az uruk nagyon elverik Tahiti-t, és azt a 17 kaput eltaláló lövést maguk összehozzák. 2-3 hasonlóra Tahiti is képes lehet, azért ilyen szempontból nem reménytelen a helyzetük, hisz például szögletekig mindkét meccsükön eljutottak. Nigéria ellen például 5-ször is eltalálták a kaput, ami már egy szép kis szám tőlük.

Aki kíváncsi a találkozóra, éjfél után 40 perccel felvételről megtekintheti az M1-en. Úgyis telihold lesz, tehát aki nem tud aludni, az nyugodtan kapcsolja be a TV-t, mert az biztos, hogy lövésekből, góokból nem lesz hiány!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,