Sportfogadás tippek: Uruguay - Paraguay

2015-06-20
Zajlik a Copa América, tegnap az A csoportban véget is értek a küzdelmek. Chíle és Bolívia már tovább is lépett, Ecuador viszont aggasztó helyzetben van, hisz hiába jut tovább a két legjobb harmadik is, -2-es gólkülönbséggel nem sok esély mutatkozik a továbbjutásra.

Uruguay - Paraguay

Tipp: döntetlen

Odds: 2.90 (Tippmix)

Kezdés: ma 21:00

A Copán az 'A' csoportban kialakult helyzet miatt vélhetően kevésbé lesz izgalmas a ma esti Uruguay-Paraguay mérkőzés. Ha a két együttes döntetlent játszik, mindkettő továbblép. Ideális helyzet! Argentína minden bizonnyal legyőzi a gyengécske Jamaikát, amely csapat nem nagyon akar energiákat égetni, hisz Mexikóhoz hasonlóan a Gold Cup-ra készül. Itt tehát a 2. helyen álló Paraguay és a 3. helyen álló Uruguay is továbblép, ha ma este döntetlen születik.

Ahogy írtuk, ideális helyzet, hisz nem kell megfeszülni a siker érdekében, ráadásul még taktikázni sem lehet, hogy másodiknak jobb lenni, netán elsőnek vagy harmadiknak, mert a C csoportban csak később játszanak a csapatok.

Ma este valószínűleg egy olyan meccset látunk, ahol a két válogatottból mindenki tisztában lesz vele, hogy bőven elég a döntetlen. Egyébként érdemes tudni, hogy Paraguay akkor is továbblép, ha két góllal kikap, de nem fog. Itt egy megegyezéses döntetlen születik majd, jó esély van arra is, hogy kevés gólt látunk vagy egyáltalán nem is látunk gólt. Pont ezért a tippmixen a 156 H-t is be lehet húzni, itt jó esély van rá, hogy nem születik három, vagy annál több gól a mérkőzésen.

Címkék: sportfogadás, tipp,