Sportfogadás tippek: Uruguay - Olaszország

2013-06-30
Ma véget ér a 2013-as Konföderációs Kupa Brazíliában, és kiderül, hogy sikerül-e a braziloknak sorozatban harmadjára megnyerni ezt a tornát. A bronzmeccsen is dél-amerikai-európai csata lesz, hisz Uruguay együttese Olaszországot fogadja.

Uruguay-Olaszország

Tipp: 3.5 lap felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00 (M1 22:00-tól felvételről adja a meccset...)

 

Uruguay és Olaszország csapata egyformán csalódott lehet. Az uruk egész jól játszottak Brazília ellen, és amikor már mindenki a hosszabbításra készült, jött Paulinho, és továbbfejelte csapatát a döntőbe. Ez már a 2. gólja volt a brazilok szűrőjének, így Ancelotti őt is felírta a kívánságlistára. Előfordulhat, hogy a Real leigazolja a nyáron.

Az olaszok szintén drámai csatában maradtak alul a hispánokkal szemben. Ők egészen büntetőkig húzták, de Bonucci nem bírta a feszültséget, és az égbe durrantotta a saját büntetőjét. Olaszország ezzel kiesett, pedig nagyon sokan szurkoltak nekik. Nem is azért, mert annyira kedvelt csapat világszerte az olasz, hanem azért, mert ez a spanyol futballgyilkosság már mindenkinek szúrja a szemét.

Ururguay és Olaszország tehát egyformán csalódott, és főleg fáradt lehet. Fizikailag és mentálisan is, ezek pedig olyan tényezők, amelyek könnyen lapot generálhatnak. Különben sem az a finomkodó társaság a két együttes, főleg az uruguayi csapatot ismerhetjük keménységükről, olykor durvaságukról is. Mindkét oldalon megvannak azok a srácok, akikben bízhatunk. Kőkemény védők, szűrők, és temperamentumos csatárok, akik szintén képesek meggondolatlanságokra.

Lehet, hogy mindkét fél a végső győzelemről álmodott, de ha csak a bronz elérhető, azért is keményen küzdeni fognak. Lehet, hogy az elején csak lajbiznak, de az az igazság, hogy a nagytornák bronzmeccsei általában izgalmas, eseménydús találkozók. Itt a Konföderációs Kupán Uruguay és Olaszország nyílt focit játszott, és biztosak lehetünk benne, hogy most is azon lesznek, hogy behúzzák a meccset.

Az összecsapást egyébként az algériaiDjamel Haimoudi vezeti, aki eddig csak a Tahiti-Spanylország találkozót fújta, de azt a mérkőzést bármelyikünk hiba nélkül levezette volna. Ez egy teljesen más hangulatú találkozó lesz, és ez a 3.5-ös határ a lapokra igen kedvezőnek tűnik, amikor Uruguay és Olaszország eggyüttese van a pályán. Radásul ne feledjük lapot lehet kapni időhúzásért, műesésért, dumáért, gólörömért is.

Két kemény csapat, joggal bízhatunk benne, hogy az algériai spori szórja majd a lapokat. Ráadásul a piros kettőnek számít, és simán benne van, hogy itt valaki idő előtt megy zuhanyozni! :D

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,