Sportfogadás tippek: Uruguay - Costa Rica

2014-06-14
Dübörög a VB, ma délután a dél-amerikai Uruguay Costa Ricát fogadja. Eddig a dél-amerikai csapatok nem botlottak, és szerintünk ma sem szakad meg ez a széria

Uruguay - Costa Rica

Tipp: Uruguay

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés:ma 21:00

 

Sokan a németek csoportját tartják halálcsoportnak, de ez az Uruguay-Anglia-Olaszország-Costa Rica sem smafu. Talán hasonlít a Chile-Ausztrália-Spanyolország-Hollandia négyesre, hisz ott is van 3 erős csapat, és egy outsidernek tűnő válogatott.

Ebben a négyesben Costa Rica tűnik pofozógépnek. Valószínűleg minden válogatott úgy számol, hogy Costa Ricát mindenképp verni kell, a másik két riválisból pedig ez egyiket, és megvan a továbbjutás. De nem feledjük, ha Costa Ricát mindenki veri, és egymást körbeveri az Uruguay-Anglia-Olaszország trió, akkor elképzelhető, hogy 3 darab hat pontos csapat lesz. Ebben az esetben FIFA torna esetén nem az egymás elleni eredmény, hanem a gólkülönbség dönt.

Mivel a gólkülönbségnek is óriási szerepe lehet, ezért nem mindegy, hogy egy csapat 1-0-ra győz, vagy 5-1-re, mint tegnap a hollandok.

Várható kezdőcsapatok:

Uruguay: Muslera-Pereira-Godin-Lugano-Caseres-Stuani-Gargano-Aravalo Rios-C. Rodriguez-Cavani-Suarez

Costa Rica: Navas-Gamboa-Umana-Gonzalez-Diaz-Borges-Tejada-Campbell-Ruiz-Bolanos-Urena

Uruguay védelme rendkívül erős. Csupa-csupa rutinos, kipróbált játékos, akiknek újat mutatni lehetetlen. Rendkívül kemény középpálya, olyan focistákkal, akik nem ismernek lehetetlent, elöl pedig Suarez és Cavani, akiknek a vérükben van a góllövés.

Costa Rica legjobbja talán, sőt egész biztosan a Levante hálóőre, Keilor Navas. Persze vannak szituációk, amikor egy kapus már tehetetlen. Campbell is nagyszerű focista, Ruiz is jó ismerősünk lehet, de itt Costa Ricának elsősorban védekeznie kell majd, az a csapatrész pedig így elsőre nem tűnik túl erősnek. Értve ezt úgy, hogy a másik oldalon Cavanit és Suarezt kell majd féken tartani.

Uruguayból rengeteg szurkoló érkezik, szinte otthon érzik majd magukat Rodriguezék. Lehet, hogy Navas több bravúrt is bemutat, de 2-3 gólt Suarezék valahogy bepréselnek, ezt a meccset egyszerűen kötelező lehozniuk győzelemmel.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,