Sportfogadás tippek: Uruguay - Anglia

2014-06-19
A D csoportban Costa Rica és Olaszország három ponttal várja a 2. fordulót, Uruguay és Anglia viszont egyelőre pont nélkül áll. A tét tehát nem kicsi, amelyik csapat veszít, vélhetően a spanyolok sorsára jut.

Uruguay-Anglia

Tipp: Uruguay gólt szerez

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Uruguay nagyon gyenge játékkal mutatkozott be Costa Rica ellen. Mindenki biztos volt benne, hogy az uruk lazán nyernek, ezzel ellentétben a costa rica-i srácok lefocizták Forlánékat. Három gólt kapott a La Celeste, ez pedig sok. Nagyon sok!

Anglia sem lehet büszke az olaszok elleni találkozójára. Tény, hogy nekik legalább volt közük a meccshez, de a 2-1-es zakóért ugyanúgy nem jár pont, mint a uruknak az 1-3-ért.

Ma tehát két olyan csapat találkozik, amely győzelmi kényszerben van. Mindenképp meg kell nyerni a meccset, különben nincs visszaút. Parázs kis meccs lesz, hisz csak a győzelem a jó eredmény.

Óscar Tabarez együttese tehát csalódást okozott a nyitókörben, de nincs még veszve semmi. Uruguay annál csak jobban tud játszani. Sajnos még mindig nem tudni, játszik-e ma Luis Suarez, és ha igen, akkor mennyit. Persze látva a Costa Rica elleni találkozót, óriási meglepetés lenne, ha nem kezdene. Ráadásul Suarez jól ismeri az angolokat, hisz a Premiershipben keresi kenyerét. Éktársa Cavani lehet, akivel azért egy igencsak gólérzékeny duót alkot majd. A 4-4-2-es rendszerből Maxi Pereira a piros lapja miatt kiesett, vele nem számolhat Tabarez mester.

A háromoroszlánosok sokat nem változtatnak majd az olaszok elleni kezdőhöz képest. Négy védő, előttük két szűrő, majd a kreatív zóna. 4-2-3-1-et játszik az angol csapat, kérdés csak az, hogy milyen hatékonysággal.

Érdekes lesz majd, hogy a gyors, fiatal agilis támadók mit tudnak majd kezdeni a Godin-Coates védőpárossal, de ugyanígy kérdéses, mire megy majd Suarez és Cavani  duója Jagielka és Cahill szorításában.

Mi azon a véleményen vagyunk, hogy Suarez új színt és tüzet hoz a csapatba. Cavani és Suarez két gólérzékeny támadó, és meg kell hogy oldják a gólszterzést klasszikus irányító nélkül is, mert ez hiányposzt az uruknál. Cristian Rodriguez és Stuani sem klasszikus irányító, Gargano és Arevao pedig inkáb labdaszerző játékos. Szóval mese nincs, erőből kell ezt megoldani, ha ésszel nem megy. Anglia nem sérthetetlen, de nem is lebecsülendő. Vélhetően Rooneyék is betalálnak, szóval Uruguaynak itt a pontszerzéshez gólokat kell lőni. Ez az 1.40-es odds elég jól néz ki, és ha jön Suarez, jön a gól is! Uruguay gólt fog szerezni, aztán hogy mennyit, és mire elég, az majd este kiderül.

Várható kezdőcsapatok:

Uruguay:Muslera-Caceres-Godin-Coates-A. Pereira-Gargano-Arevalo-Stuani-C. Roadriguez-Cavani-Suarez

Anglia: Hart-Johnson-Jagielka-Cahill-Baines-Henderson-Gerrard-Welbeck-Rooney-Sterling-Sturridge

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,