Sportfogadás tippek: Union Berlin - Hertha Berlin

2012-09-03
Ma a Betis-Atletico Madrid mérkőzés halasztása miatt a berlini rangadó lépett elő, mint "főmérkőzés". Az Union fogadja az első osztályból búcsúzó Herthát, minden adott egy feszültségekkel teli városi derbihez!

 

Union Berlin - Hertha Berlin

Tipp: 2.5 gól felett (Hertha győzelem)

Odds: 1.75 (2.30)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

Tény, ami tény, mindkét berlini csapat ramatyul kezdte a szezont. Az élvonalból kiesett Hertha jelenleg 3 forduló után a 13. helyen áll, míg az Union náluk is rosszabb. A hazaiak jelenleg az osztályozót jelentő 16. pozíciót tudhatják magukénak. Már ebből is az jön le, hogy nincsenek épp top formában, de mindketten nyerni akarnak ma este. így lenne ez akkor is, ha csak egy mérkőzés lenne a sok közül, de így, hogy városi rivális ellen játszhatnak, méginkább parázzsá teszi majd a mérkőzést.

Legutóbb amikor mindketten ebben az osztályban szerepeltek, 1-1-et játszottak az Union otthonában, viszont az Olimpia Stadionban 2-1-re nyerni tudott az Union, ezzel is megfricskázva az erősebbnek tartott Herthát.

Ami a vendégeket illeti, elég sokan távoztak a kiesés miatt. Lell, Ebert, Raffael, Ottl távozott, azaz majdnem a komplett középpálya. Viszont jöttek is jó nevű focisták, (Sahar, Allagui, N'djeng, Bastians, Wagner) de a Hertha még nem alkot igazi csapatot, ahogy ez az eredményeiből leszűrhető...

Uwe Neuhaus fiainak ma aligha kell hegyibeszéd, már alig várják, hogy ismét megütközzenek a Hertha csapatával. Az Union amúgy egy nagyszerű meccsen 3-3-at játszott a papíron erősebb Kaiserslauternnel, aztán nagy pofáraesés volt a Braunschweig és a Sandhausen elleni két vereség. Ami még fájó lehetett, hogy gólt sem rúgtak azon a két mérkőzésen...

Ami volt, elmúlt. Ezeken a városi derbiken nem számít, melyik csapat milyen formában van. Eksztázisban játszanak majd a focisták az első perctől, és főleg a hazaiakra lesz ez igaz. Nekik nagyon fontos, hogy a szurkolóiknak örömet szerezzenek, ha ma nyerni tudnak, az az ő szemükben négy-öt győzelemmel felér!

A Hertha sem fog alibi focit játszani, hisz nekik a céljuk a feljutás! Ők nem akarnak hosszútávra tervezni itt a másodosztályban, ezzel szemben közelebb vannak a kieső helyekhez, mint a dobogóhoz. Nekik sem nagyon fér bele egy újabb pontvesztés, mert akkor kapaszkodhatnak egész évben.

 

Lesznek itt gólok, azért a vendégeknél maradtak olyan csatárok, mint Lasogga, Ramos, Rukavytsya. Jött Sahar, Allagui és Wagner, és a középpálya is erősnek tűnik nevek alapján. Amúgy a Hertha meccsein eddig sem volt hiány gólokban, legfeljebb az eloszlással lehetett bajuk a szurkolóknak. Viszont két zakó után a Regensburgot már megverték, könnyen lehet, hogy az a meccs volt náluk a fordulópont.

Ezt a mai találkozót nyugodtan ajánljuk megtekintésre, mert ugyan másodosztályú találkozó, de az tuti, hogy a két berlini csapat nem fog unalmas meccset játszani. Kiállítás(ok) büntető(k) gólok, és még ki tudja, mi fér majd bele ebbe a kilencven percbe. Az biztos, hogy bánni fogja, aki kihagyja!

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,