Sportfogadás tippek: Union Berlin - 1. FC Kaiserslautern

2014-04-28
A Bundesliga 2-ben a 32. fordulót az Union Berlin - Kaiserslautern mérkőzés zárja. A 'lauternnek van esélye a feljutásra, de csak abban az esetben, ha megnyeri mai meccsét.

Union Berlin - 1. FC Kaiserslautern

Tipp: Kaiserslautern DNB

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

A Bundesliga II-t a Köln megnyerte, így tuti feljut a legjobbak közé. A 2. feljutó helyre a Paderborn pályázik a legjobb eséllyel, a Fürth pedig a harmadik helyen jelenleg osztályozót játszana a Hamburg ellen. Igen ám, de ha ma este nyer a 'lautern, akkor 1 pontra megközelíti a Greuther Fürth csapatát. Ezen kívül van még két forduló, a Paderborn és Fürth is veszíthet még pontokat, szóval a Kaiserslautern aligha fel a mai meccset.

Épp ellenkezőleg, nyerniük kell, hisz ebben az esetben egy döntetlennel semmire sem mennek. Az Union Berlin már rég letudta a szezon érdemi részét. A kisebbik berlini együttesnek 42 pontja van, és a 10. helyen áll. Kiesni és feljutni sem tud, és mióta ez a két dolog biztossá vált, azóta nem nagyon szerzett pontot az Union. Kikapott az Aue, a Köln és a Karlsruhe ellen is, szóval nem kell majd meglepődni, ha a motivált Kaiserslautern is elkapja őket.

Bátrabbak természetesen 2.00-es oddson rakhatják a sima 'lauternt sima háromesélyben, de így DNB-vel bebiztosítva 1.44-es odds egyértelműen a nap tutijának számít ez a tipp, és ez a meccs.

Sok sikert mindenkinek, legyen szerencsénk ma is!

Címkék: sportfogadás, tipp,