Sportfogadás tippek: Ukrajna - Szlovénia

2015-11-14
Eddig sem a norvégok, sem a bosnyákok nem tudták érvényesíteni a hazai pálya előnyét a pótselejtezőn. Ma az ukránok 'próbálnak szerencsét', az ellenfél Szlovénia válogatottja lesz.

Ukrajna - Szlovénia

Tipp: Ukrajna jut tovább

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: szombat: 18:00

 

Az ukránok elveszítették utolsó meccsüket a csoportkörben, Nolitóék kibabráltak velük. Azonban semmi sincs veszve, Szlovéniát kell legyőzni ebben a párharcban, ami véleményünk szerint menni is fog! Ukrajna remek kerettel rendelkezik, az ukrán klubcsapatok, Sahtar, Dnipro, Dinamo évek óta EL- és BL-résztvevők, sőt ott igen szép eredményeket érnek el, gondoljunk csak a Dnipro Európa Liga döntőjére.

Az ukrán klubcsapatokban gyakran brazil légiósokkal oldják meg a támadásokat, de azért akad egy-két ukrán srác is, akik nemzetközi szinten is elismertek. Ott van például Seleznyov, vagy az a Yarmolenko, akit fél Európa le szeretne igazolni, spanyol élcsapatok célkeresztjében van. De ne feledkezzünk meg Konoplyankáról sem, aki az előző idényben a Dnipróban focizott, idén már a Sevilla egyik legjobbja. Ő talán az ukrán foci legfényesebb csillaga most, elképesztő indulósebessége van, lát a pályán, nagyon ügyes kis játékos. Ez a két játékos, Konoplyanka és Yarmolanko meg fogja bolondítani a szlovéneket! Egyébként Ukrajna az említett spanyolok elleni meccsen is jól játszott, talán az utóbbi években soha olyan jól még csapat nem, csak a szerencse nem volt velük. Valami 27 kapura lövési kísérlete volt Ukrajnának, ami egy hihetetlenül magas szám. Ilyen Luxemburg, Andorra féle csapatok ellen szokás produkálni, nem világ- és Európa-bajnok válogatott ellen.

Igaz, nem kell félteni Szlovéniát sem, a Handanovic-Struna-Ilic-Caesar-Jokic-Khrin-Kurtic-Ilicic-Kampl-Birsa-Novakovic 11 azért ütőképes, de Ukrajnában a hazaiak fognak dominálni. Ha képesek úgy játszani, mint a spanyolok elleni hazai meccsen, és picit több szerencséjük lesz a befejezésnél, akkor nem kérdés, hogy nyerik a mai meccset.

De Idegenben sem lesz elveszett az urán csapat, ha ma nyer, akkor idegenben játszhat kontrákra, ami szintén fekszik az ukrán együttesnek. Egyébként visszatérve a szombati meccsre, Szlovénia idegenben nem muzsikált túl jól a csoportjában. Angliától és Szlovéniától is úgy kapott ki, hogy három-három gólt kapott, de sikerült vereséget szenvedni Észtországban is, ezek nem túl jó előjelek!

Címkék: sportfogadás, tipp,