Sportfogadás tippek: Ukrajna - Szlovákia

2017-06-20
A női kosár Eb-n kedden kialakul a legjobb 8 mezőnye. A négy csoportgyőztes már ellenfélre vár.

Ukrajna - Szlovákia

Online sportfogadás tipp: Ukrajna nyer

Bet365 odds: 1.31

Tippmix odds: 1.30

Kezdés: kedd, 18:00

 

Ukrajnának az Eb-n három sima meccse volt. Kétszer simán nyert, egyszer simán kikapott. Keleti szomszédunk válogatottja a csehek ellen nyitott, és a félidőre 19 pontos előnyt épített fel. A harmadik negyedben volt egy kis hullámvölgy, de végig vezetve egy percig sem volt kérdéses Ukrajna győzelme. Aztán a spanyolok elleni találkozón egy félidőig tartották magukat Iagupováék, de a hosszabb spanyol pad, a bővebb rotáció eldöntötte a meccset Spanyolország javára.

A csoport 3. meccsén pedig jött az ukrán-magyar meccs, ahol sajnos nekünk nagyjából 29-27-ig volt esélyünk, aztán az ukránok sebességet váltottak. A 2. negyed 3. percétől nem nagyon dobtunk kosarat, ellenben az ukránok kintről és bentről is betaláltak nem egyszer-nem kétszer. Talán 22 pont volt a meccsen a legnagyobb különbség, végül 'csak' 12-vel nyert Ukrajna.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Szlovákia eddigi teljesítménye olyan, amilyen. Törökország és Olaszország simán győzött Zirkováék ellen, a beloruszokat viszont sikerült megverni. A fehérorosz válogatott Veremeenka és Leuchanka nélkül nem volt az igazi, nagyon simán esett ki három zakóval.

Az ukrán együttes sokkal komplettebb játékra képes, ellenünk is bizonyították, hogy mennyire jók valójában. Udodenko és Iagupova jelenthetik a két együttes között a különbséget, főleg utóbbi az, akit Szlovákia képtelen lesz tartani. Ukrajnával az elmúlt években, évtizedekben nem nagyon kell számolni a női tornákon, ám most komoly meglepetést okozhat ez a csapat. Véleményünk szerint, az eddig látottak alapján nem lehet kérdéses az ukrán győzelem Szlovákia felett, sőt ez az ukrán együttes a 8 között a végső győzelemre is esélyes franciákat is megszorongathatja, akár el is verheti!

Címkék: sportfogadás, tipp,