Sportfogadás tippek: Ukrajna - Spanyolország

2015-10-12
Igen fontos napok várnak ránk az Eb-selejtezőket illetően még úgy is, hogy már nem lépünk pályára. Még két csoportban okozhatnak nekünk 'kárt', ami a legjobb harmadik helyünket illeti, ma pl. az ukránok előzhetnek be, de ehhez le kell győzni Spanyolországot.

Ukrajna - Spanyolország

Tipp: Ukrajna góljainak száma: 0.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: unibet

Kezdés: hétfő, 20:45

 

A C-csoportban egy dolog biztos, Spanyolország továbbjutott. Így tét nélkül lép ma pályára Ukrajnában, csak abban bízhatunk, hogy így is komolyan veszik a meccset a hispánok... Szlovákia elvileg még lecsúszhat a harmadik helyre, viszont ez nem fog megtörténni, hisz Luxemburg ellen játszik. Tény, hogy nagyon megállt a szlovák együttes, de azért Luxemburgot be fogja darálni valahogy, és marad második.

Ukrajna játékosai is úgy számolnak, hogy nekik ma nyerni kell, és akkor legjobb csoport-harmadikként kijuthatnak az Eb-re. Ha nem, akkor marad számukra a pótselejtező.

Az ukránok Spanyolországban 1-0-ra kikaptak, ha most ugyanilyen arányban nyernek, bőven boldogak lesznek.

Spanyolország eddig sem szaggatta szét magát, félő, hogy most sem fogja. Az ukránok pedig nagyon jól tudják, hogy apait-anyait bele kell adni, és akkor összejöhet a cél, azaz az Eb-főtábla. Ne feledjük, hogy a szlovákok még a selejtezőkör elején nagyon alázatos futballal meg tudták verni a spanyolokat, pedig akkor még számított is a meccs Cazorláéknak. A hispán futballisták nem fognak minden kétes szituációba, test-test elleni küzdelembe belemenni, míg az ukránok próbálnak majd 100%-ot nyújtani.

Konoplyanka és Yarmolenko lehet a kulcsa az ukrán sikernek, de biztosak lehetünk benne, aki ma ukrán mezben pályára lép, az az oroszlánnak is nekimenne. A mi tippünk az, hogy ez az ukrán együttes ma gólt fog lőni. Hogy mennyit, azt nem tudjuk, de egyszer biztosan villan. Az a félő, hogy Pique és társai nem fognak úgy koncentrálni, mintha lenne számukra tétje a találkozónak. elég jó kis oddsal fizet az ukrán-gól, és még az is előfordulhat, hogy többet is látunk belőle...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,