Sportfogadás tippek: Ukrajna - Franciaország

2013-11-15
Ma rendezik az európai vb-pótselejtezők első felvonásait. Franciaország ma este Ukrajnában játszik, és próbál olyan eredményt elérni, ami számukra kedvező a visszavágó előtt.

Ukrajna - Franciaország

Tipp: X2

Odds: 1.29

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Ukrajna a hazai rendezésű EB-t követően szeretne ott lenni a következő világeseményen is. Ehhez pótselejtezőn el kell verni Franciaország válogatottját. Fortuna a sorsolásnál nem volt velük, a lehető legkeményebb csapattal sorsolták össze az ukrán válogatottat.

A két csapat a legutóbbi EB-n is találkozott egymással. Akkor, szintén Ukrajnában Riberyék 2-0-ra győzni tudtak. Egy hasonló eredmény most is megfelelne a galloknak, de talán már egy sokgólos döntetlennel sem lennének csalódottak.

A franciák célja azért mindenképp az, hogy lőjenek gólt idegenben. Egy 0-0-ás döntetlent nem túl jó eredmény, mert ha hátrányba nem is kerülnek, idegenbeli gól nélkül azért még bajba kerülhetnek a visszavágón.

Mindkét csapat 4-2-3-1-et játszik, mindkét csapat arra fog összepontosítani, hogy az ellenfél még csak véletlenül se dolgozzon ki gólhelyzetet. Kevés helyzet, főleg mezőnyjáték várható. Meglepő lenne, ha 1-2 gólnál többet látnánk ma este.

A tippünk az, hogy a franciák nem fognak hátrányba kerülni. Ugye nekik sem volt szerencséjük még a csoportok sorsolásánál, hisz az eb- és vb-győztes spanyolok is a franciák csoportjába kerültek.

A mai meccsen talán az dönthet, hogy a galloknál van egy-két olyan labdarúgó, aki egyéni villanássokkal tud segíteni a csapatán. Ribery nem véletlenül van ott az Aranylabdára jelöltek között, sőt az egyik legnagyobb favorit idén. Nasri és Valbuena szintén képes egy-egyben levenni egy-két ukránt, és mezőnyfölényt kialakítani. Pogba a Juventus egyik legjobbja idén, ha nem a legjobbja. Giroud pedig az angol bajnokságban remeklő Arsenalban rugdossa a gólokat, szóval a franciák támadózónája nem akármilyen játékosokból áll.

Ukrajnában persze nem könnyű nyerni, de az EB-n is összejött a franciáknak. Masszív csapat ez az ukrán, de rajtuk van nagyobb nyomás, ahogy az EB-meccsen is. Ráadásul azóta Shevchenko visszavonult, nincs olyan karizmatikus góllövője az ukránoknak, mint volt Sheva.

Nagy taktikai csata lesz, ne várjunk látványos játékot. A mi tippünk az, hogy a franciák lőnek egy, vagy akár két gólt is, ezt pedig az ukránok aligha tudják fölülmúlni.

Várható kezdőcsapatok:

Ukrajna: Pyatov-Fedetskiy-Khaceridi-Kucher-Shevchuk-Rotan-Tymoschuk-Yarmolenko-Gusev-Konoplyanka-Zozulya

Franciaország: Lloris-Debuchy-Koscieny-Abidal-Evra-Pogba-Matuidi-Valbuena-Nasri-Ribery-Giroud

Tippünk: 1-1, vagy 0-1

Címkék: sportfogadás, tipp,