Sportfogadás tippek: Újpest-Pápa

2012-10-06
Az NBI-ben a szombati meccsek sorát az UTE-Pápa mérkőzés nyitja. Az UTE jelenleg a középmezőny tagja, gyenge rajt után most egész jó formát mutatnak. A Pápa viszont gyengélkedik, és köszönhetően a múltheti 6-0-ás zakónak, kieső helyen várja a mai találkozót!

UTE-Pápa

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:00

Az UTE megnyerte utolsó két bajnokiját, és a mai meccsen is folytatni akarják ezt a szériát. Jos Daerden edző bizakodó, elmondta, hogy több játékosával személyesen is elbeszélgetett, megdícsérte a csapatot a Pécs elleni siker után, és kérte őket, hogy minden mérkőzésen szeretné látni, hogy küzdenek, és nem adják föl egy percig sem. Ez az UTE kezd összeszokni, látszik rajtuk, hogy több van bennük, mint amit az elején mutattak.

A belga mester nem sokat árult el a mai kezdőről, de nagy meglepetések aligha lesznek. Azt viszont elmondta, hogy nem szabad kiindulni a Pápa hatgólos zakójából, mert ma annál jobban fognak harapni. Kiemelte Maricot, és a gyors szélsőket, szerinte a Pápa erőssége a kontrajáték lehet.

Valóban úgy tűnik, hogy a vendégek ebben bízhatnak. A Pápánál a Maric-Seye-Quintero-Sekour négyes az, akikre nagyon figyelni kell. Az UTE védelme minden meccsen képes egy-egy nagyobb bakira, és a pápai támadók is ebben bíznak. Maric klasszis csatárnak számít a magyar NBI-ben, nem véletlen, hogy visszatérése óta már két gólt szerzett. Ezzel a két góljával Seyevel vezetik a házi góllövőlistát, csak amíg Seyének kilenc, addig Maricnak három mérkőzés is elég volt ehhez.

Az UTE hazai pályán mindig veszélyes, jó formában is vannak a srácok, és az idő is kedvez egy jó iramú, szórakoztató meccsnek. A Pápa pedig szeretné feledtetni a szurkolóival az idei szezon legnagyobb arányú vereségét.

Jó meccsre van tehát kilátás, ahol a gólok sem maradnak el!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,