Sportfogadás tippek: UTE - MTK

2014-05-06
Április közepén az MTK-UTE MK elődöntő első felvonása 0-0-ra végződött. Semmi sem dőlt el, ma azonban az Újpest vagy az MTK játékosai a fináléba jutnak, és esélyük lesz megnyerni a Magyar Kupa 2013/14-es kiírását.

UTE - MTK

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Az UTE és az MTK rövid időn belül harmadszor feszül ma egymásnak. Ennek a párharcnak az első felvonásán 0-0-át játszott a két együttes. Hétvégén bajnokin is találkoztak, Újpesten tudott nyerni az MTK 4-0-ra, ami lehet önbizalom-növelő győzelem.

Persze a hétvégi bajnokiból nem szabad kiindulni, és messzemenő következtetéseket levonni, hisz az UTE csapatában kevesen léptek pályára azok közül, akik ma kezdeni fognak. Az UTE mestere, Vignjevic feladta azt a meccset. Igazából az Újpest számára tét nélküli volt az a találkozó, erre a mai összecsapásra gyúrt a csapat. Az MTK viszont komolyan vette a bajnokit, pályára léptek a csapat kulcsjátékosai, így nem véletlen, hogy kiütésjellegű győzelmet aratott a Garami-csapat.

Az UTE együttesében Vasziljevics és Suljic nem léphet pályára, ami érzékenyen érintheti az Újpestet. A kék-fehérek közül Fejes és Nagy Tibor nem játszhat a mai meccsen. A vendégek esetében a következő kezdőcsapat léphet pályára: Hegedüs - Poór, Kálnoki Kis, Vukmir, Kelemen - Kanta, Pölöskei, Vass Á. - Vass P., Torghelle, Horváth

Az UTE együttesében sok változás lesz a hétvégi együtteshez képest. Vasziljevic és Suljic kiesése viszont nagy probléma a szerb mester számára. Ők kulcsjátékosai a lila-fehér mezes együttesnek.

A hétvégi UTE-MTK 0-4 önbizalmat adhat az MTK focistáinak, és az MTK-UTE 0-0 is Torghellééknek kedvez. Egyrészt nem kapott gólt az MTK, másrészt azon a meccsen pont a kék-fehérek voltak tartalékosabbak a kelleténél. Az első meccsen döntetlen született, mégis nyílt meccs várható. Az MTK nem bekkelős csapat, és Vignjevic sem úgy küldi pályára fiait, hogy hozzák le 0-0-al a találkozót, aztán majd lesz valami.

Ez a találkozó, amely mentheti a szezont mindkét oldalon. Mindent meg fognak tenni a srácok azért, hogy a döntőbe kerüljenek. Az odavágón nem született gól, ezen a találkozón viszont elképzelhetetlen a 0-0. Az odavágón egyébként Torghelle Sanyi nem lépett pályára, vele azért picikét keményebb, és kapura veszélyesebb az MTK csapata! Jó meccs, és 3-4 gól várható!

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,