Sportfogadás tippek: USA (női) - Új-Zéland (női)

2012-08-03
A lányoknál ma kezdődik az egyenes kieséses szakasz, a nap végére kiderül, melyik négy csapat marad még versenyben az aranyért! Az előzetesek alapján az Egyesült Államok továbbjutására van a legnagyobb esély, de tudjuk, minden a pályán dől el!

 

USA - Új-Zéland

Tipp: USA góljai 2.5 fölött

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Az Egyesült Államok mind férfi, mind női csapatai szinte minden sportban esélyesnek számítanak, a női futball tornán például az ő végső győzelmük fizet a legkevesebbet a bukiknál. Nem véletlen ez, hisz Wambachék hihetetlen jók, és tudjuk, hogy a tengerentúlon az ún. soccer női sport.

Pia Sundhage évek óta együtt dolgozik a válogatottal, most egyértelműen a végső győzelem a cél. Tavaly a VB-n Japán megelőzte őket mindenki nagy meglepetésére, most vissza akarnak vágni nekik is. Itt a nyolc között Új-Zéland az első akadály, de nem jelentenek igazi gondot.

A játék minden elemében jobb az amerikai válogatott. Gyorsabbak, erősebbek, rutinosabbak. Igaz, hogy az új-zélandiak legjobbjai már Európában játszanak, de nincsenek még azon a szinten, hogy a legjobbakkal felvegyék a versenyt. Valószínűleg az első gólig lesz nehezebb dolga Morganéknek, de ismerve az amerikai lányokat, 15-20 perc a maximum, ameddig kihúzza 0-0-val Új-Zéland.

Wambachék négyet lőttek a franciáknak, ami azért jelez ezt-azt. Az a francia csapat azelőtt hat meccsen keresztül egyetlen egy gólt sem kapott, USA négyet vágott nekik...

Kolumbia sem úszta meg három alatt, és amikor már tuti volt a továbbjutás, takaréklángon égve minimális arányú sikert arattak Észak-Korea ellen. (Ennek azért volt politikai vonzata is valószínűleg, nem lett volna sok értelme bosszantani őket a zászlós balhé után, így jobbnak látták az amerikaiak, ha csak egy halk győzelmet hoznak össze, és nem verik őket 4-6 góllal)

Ma már nem fognak tartalékolni az amerikai lányok, itt már nem lehet a pengeélen táncolni. Nem kérdés, melyik csapat a jobb, és hiába jó alapvetően Új-Zéland védelme, ma megoldhatatlan feladat előtt állnak. Kilencven percig be lesznek szorítva saját kapujuk elé, és csak a szerencsén múlik, hány amerikai helyzetből születik majd gól. Mivel a világ legjobb csatárai rohamoznak majd, 4-5 gól bőven benne van ebben az amerikai válogatottban minden találkozón, ezt a franciák ellen is bizonyították!

Wambach, Morgan, Rapinoe és a többiek megmutatják, hogy ők a legjobbak a világon, és nagyon fel kell kötni a gatyát annak a csapatnak, aki le akarja győzni őket!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,