Sportfogadás tippek: USA - Franciaország

2016-05-12
Csütörtök délután egy igen pörgős, sok ütközéssel, kiállítással tarkított meccsre van kilátás az oroszországi jégkorong-világbajnokságon. USA és Franciaország ráadásul győzelmi kényszerben van, ez tutira nézhető meccs lesz, és remélhetőleg gólgazdag is!

USA - Franciaország

Tipp:  5.5 gól felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: csütörtök, 15:15

 

Mindkét együttes három mérkőzésen van túl, mindkét fél 1-2-es mérleggel áll. A franciák a németek ellen kezdtek, egy langyos meccsen isz után tudtak győzni. Aztán jött a Szlovákia ellen méretes zakó, ami azért fájó lehet Huetélnek, hisz ez a szlovák csapat elég gyengus eddig. A magyar válogatott ellen viszont jól sáfárkodtak a helyzetekkel a franciák, hiába kísérleteztünk többet, a gallok 6-2-re nyertek ellenünk. Franciaország még a továbbjutásról sem mondott le, kulcsmeccs lesz ez a mai a csoport első négy helyét illetően.

USA ismét fiatal csapattal érkezett, Kanadától és Finnországtól ki is kapott, a fehéroroszok elleni meccsüket viszont nyerték Folignóék. Az Egyesült Államok válogatottja tipikusan olyan csapat, amely jobb napjain képes megverni a legnagyobbakat is, de ha épp rossz napot fog ki, akár egy maihoz hasonló meccsen is képes elvérezni.

Egyébként ezen az USA-Franciaország meccsen rengeteg kiállításra számíthatunk, mindkét együttes a pörgős, ütközés játékot tolja, itt a vb-n pedig elég könnyen adják a 2 perces büntetéseket, szórják kifelé a sporik a szabálytalankodókat. A sok emberelőny-emberhátrány szituáció vélhetően 3-4 gólt hozhat a mai összecsapáson, de azonos létszámnál is potyoghatnak a gólok.

Különben is frankó kis meccs lehet ez, mert a francia válogatott eleve nem eshet ki, de nem is egy túl gyenge csapat ez. Úgy volt, hogy da Costa például ellenünk sem játszik, aztán csak játszott, méghozzá elég sokat. Tényleg tolják izomból a franciák, aztán lesz ami lesz alapon eddig két mérkőzést csak behúztak a háromból. Szóval ott tartunk, hogy ha ma is győznek a gallok, akár tovább is juthatnak! Ugyanakkor itt inkább a gólokra érdemes fogadni, azért itt tényleg szórják majd kifelé a franciákat a sporik, emlékezhetünk rá, ellenünk is volt például olyan két percük, amikor 5-3-as hátrányban voltak. Mi nem használtuk ki, USA biztosan ki fogja a hasonló 'ziccereket'.

Címkék: sportfogadás, tipp,