Sportfogadás tippek: USA-Németország

2013-03-13
Ma zárul a Portugáliában rendezett Algarve Cup, ahol a döntőt Németország és az Egyesült Államok válogatottja zárja. Mivel van egy jónak tűnő tippünk is, így ma nem a BL meccsekkel, hanem ezzel a találkozóval foglalkozunk!

USA - Németország

Tipp: USA (DNB*)

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

A női labdarúgás világában ez a mérkőzés igazi rangadó! Két remek együttes, ám nem szabad elfelejteni, hogy ez egy felkészülési torna, így nem minden válogatottnál az eredmények a lényegesek, hanem a felkészülés!

A mi tippünk a mai döntőre, hogy az Egyesült Államok csapata megveri a német együttest. A amerikai csapat az első meccsén 3-0-ra verte Izlandot, majd még ennél is jobban kiütötte Kínát! Pedig Kína védekezése elit kategória! A csoportdöntőben már elég volt az 1-1 a svédek ellen...

Az Egyesült Államoknak új edzője van, Pia Sundhage, aki négy évig irányította Wambachékat, visszatért a svédekhez. Az Egyesült Államokat most a korábban Ausztráliát irányító Tom Sermanni irányítja, és neki nagyon fontos lenne, hogy győzelemmel mutatkozzon be. Tény, hogy ez nem egy VB, vagy Olimpia, de az Algarve Cup egy olyan torna, amelyet megnyerni igenis rang!

Előrébb tart jelenleg az amerikai együttes, a németek még a felkészülés elején járnak. Ők majd a nyári EB-re időzítik a legjobb formájukat. Silvia Neid kapitány ezért több olyan játékosnak is lehetőséget adott a bizonyításra, akikkel majd hosszú távon számolni szeretne, esetleg az EB keretbe is nevezi majd őket. A németeknél a középpályán és a védelemben is kipróbálásra kerültek olyan játékosok, akik eddig nem feltétlenül voltak alapemberi a német csapatnak.

Amúgy az Egyesült Államok minden évben komolyan veszi az Algarve Kupát, eddig 8-szor tudtak itt nyerni! Tavaly nem, de előtte 2010-ben és 2011-ben is ők örülhettek a végén, valószínűleg idén sem lesz ez másként!

Morgan, Wambach, Rapinoe és a többiek azon lesznek, hogy megverjék Németország válogatottját, akik jelenleg még nem játszanak csúcsformában! Egyébként a két válogatott április elején is összeméri erejét Németországban, ott már hazai pályán nagyobb esélyek indulnak majd M'babiék! Itt semleges pályán mi az Egyesült Államok sikerére tippelünk, méghozzá DNB-vel.

*DNB= döntetlen esetén a tét visszajár

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,