Sportfogadás tippek: U21 Spanyolország - U21 Oroszország

2013-06-05
Szerdán 18:00-ás kezdettel feszül egymásnak a spanyol és az orosz U21-es válogatott a 2013-as EB-n. A spanyolok címvédőként érkeznek a tornára, a múlt tehát kötelezi őket!

Spanyolország U21- Oroszország U21

Tipp: Spanyolország

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: szerda 18:00

 

2011-ben Adrian gólkirály lett, Mata a torna MVP-je, Spanyolország pedig az aranyérmes. Most Lopetegui vezetésével arra készülnek, hogy ismét Európa trónjára kerüljenek. Az előző selejtező körben gyakorlatilag játszadoztak a mezőnnyel, 7 győzelem mellett 1 iksz csúszott be, de nem nagyon volt kérdés, hogy a hispánok nyerik a csoportot. 27 lőtt góljuk mellé 2-t kaptak mindössze, magabiztosan jutottak ki az Izraeli nyolcas döntőre.

Oroszország 5-2-1-es mérleggel lett csoportelső Portugália és Lengyelország előtt, de ők azért rendesen megszenvedtek. Otthon például Moldova és Albánia ellen is csak 0-0-ás döntetlent értek el, szóval ez az orosz csapat nem egy kiforrott társaság.

Az oroszok Dzagoevben bíznak, ő a legrutinosabb játékosa a keretnek, de egy fecske nem csinál nyarat. Talán még a Real Madrid Castillában edződő Cherysev említhető meg külön, már csak azért is, mert a klubbéli csapattársa, Morata a spanyol válogatott alapembere.

De Morata csak egy láncszem, rajta kívül szinte mindenki ismert, klasszis futballista, többen klubcsapatainak alapemberei. Inigo Martinez bekerült a La Liga all star csapatába, Carvalhal pedig a Bundesliga álomtizenegyében kapott helyett. A védelemben ott van még Montoya és a Bartra a Barcából, valamint Nacho a Real Madridból. Ő és Morata már több alkalommal a felnőtt csapatban is bizonyított. Koke, az Atleti középpályása játszhat szűrőt, de ott lehet a középpályán Isco, akiért egész Európa sorban áll. Ott lehet még Muniain, aki a bilbaoban nem nyújtott maradandót idén, de hatalmas tehetség a srác. Ő biztosan magának is szeretne bizonyítani, és egy U21-es tornagyőzelem azért menthetné a szezonját. De Isco és Muniain mellett Canales, aki a Valenciában játszott idén, és ha nem is alapembere a csapatnak, de meghatározó alakja a denevéreseknek. Elöl a már említett Morata, és mondjuk Tello, akit szintén nem kell bemutatni!

Bitang erős ez a spanyol keret, és akkor még nem említettük például azt a Moreno-t, aki idén robbant be a Sevillában, és gyakorlatilag az andalúz csapat védelmének alapembere lett. Óriási a munkabírása, Navarrot simán kiszorította.

Minden posztra van tehát két azonos képességű játékosa Lopeteguinak. Ez a spanyol válogatott egy felnőtt EB-n igencsak ütőképes csapat lenne, itt pedig egyértelműen a torna legnagyobb esélyese. Nyerniük kell a meccset, mert a csoportban még e találkozó után megmérkőznek a hollandokkal és németekkel is. Oroszország nem lehet ellenfél ennek a hispán csapatnak, 2-3 góllal egész biztosan jobbak Isco-ék!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,