Sportfogadás tippek: U21 Olaszország - U21 Anglia

2013-06-05
Ma kezdődik az U21-es EB Izraelben nyolc csapat részvételével. A nyitónapon Izrael-Norvégia és Olaszország-Anglia meccseket rendeznek! Nézzük

Olaszország-Anglia

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Olaszországnak és Angliának talán szerencséje volt a sorsolásnál, mert Izraelt és Norvégiát kapták csoportellenfélnek. Azért a másik kvartett kicsit keményebb diónak tűnik, Oroszország, Spanyolország, Hollandia és Németország válogatottja közül bármelyik továbbjuthat.

Első nap a tornán, márpedig ezeken az EB-ken, VB-ken nem szoktak nagy elánnal kezdeni a csapatok, legyen az utánpótlás torna, vagy felnőtt torna.

Anglia és Olaszország csapata vélhetően nem fogja bántani a másikat, úgy lesznek vele, hogy jö itt a nyitómeccsen egy pont, aztán majd Norvégiát és Izraelt elkapják. Két csapat megy tovább, tehát akár még egy zakó is bőven beleférhet, de tényleg az a valószínű, hogy itt az első meccsen nem látunk óriási küzdelmet.

Ráadásul még csak taktikázni sem éri meg, hisz hiába játszanak keresztbe, a másik csoportban mind a négy válogatott életveszélyes, semmi értelme nem lenne taktikázni. Ráadásul nem is lehet, sokféleképpen alakulhatnak még a dolgok...

A mi tippünk az, hogy maximum 2 gól születik a meccsen. Olaszország eleve lassú kezdő, minden tornát lassan kezdenek az taljánok. Anglia védelme remek, az előző körben a 7-es csoportban mindössze 3 gólt kaptak a nyolc meccsen.

Olaszorsozág védelme szintén a helyén van, igaz náluk már a 8 meccs/ 8 kapott gól nem túl fényes. Ám gyorsan jegyezzük meg, hogy az utolsó találkozójukon, ahol már tét nélkül játszottak, kicsit gyanús eredmény született. 4-2-re kaptak ki Írország ellen, nem igazán érdekelte őket már a meccs, hisz a továbbjutás a zsebben volt.

Hiába vannak itt jó nevű csatárok, ez a meccs nem fog gáláz hozni. Két stabil együttes feszül egymásnak, nagy meglepetés lenne, ha nyílt sisakos meccsen egymásnak rontanának. Hiába a hangzatos nyilatkozatok, mindkét részről úgy számolnak, hogy majd Norvégiát és Izraelt kell megverni.

Olaszország és Anglia fiataljai tehát bemelegítenek, de ne számítsunk látványos, gólzáporos találkozóra.

Végezetül néhány név, akik vélhetően pályára lépnek ma: Verratti, Marrone, Immobile, Insigne, Sansone, Paloschi az olaszok közül, angol részről pedig Zaha, Henderson, Lansbury, Ince, Shelvey és Wickham.

Nevek alapján lehetne ez 3-3 is, de nem lesz ;D

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Ha van valakinek egy jó tippje mára, ne tartsa magában! Több szem többet lát alapon osszuk meg egymással, ha van egy jó tippünk, vagy egy jó megérzésünk!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,