Sportfogadás tippek: U21 Magyarország - U21 Izrael

2016-03-24
A magyar U21-es válogatott a következő korosztályos EB-re szeretne kijutni. A csoportelsőség vélhetően elúszott, ám a második, pótselejtezőt érő hely még összejöhet.

U21 Magyarország - U21 Izrael

Tipp: Magyarország vagy döntetlen

Odds: 1.35

Iroda: winmasters

Kezdés: csütörtök, 19:00

 

A magyar csapat 5 meccset játszott le a csoportban, és mindössze hét pontot gyűjtött. Nem sok. Izraellel már találkoztak a mieink, és sajnos ki is kaptak 3-0-ra. Emlékezetes találkozó volt, vagyis inkább a meccs előzménye.

A magyar stáb, köztük a játékosok kb. fele gyomorfertőzést kapott a meccs előtt. Kértünk halasztást az UEFA-tól, de természetesen nem kaptuk meg. Végül lejátszottuk a mérkőzést, a padon egy becserélhető mezőnyjátékos üldögélt. Vélhetően többen azok közül, akik pályára léptek, nem voltak teljesen fittek, de azért 11 játékost valahogy játékra alkalmas állapotba hoztak. Az első félidőben tartottuk a 0-0-át, de a másodikban 3 gólt lőtt Izrael...

Szóval, aki csak az eredményt nézi, azt is gondolhatja, hogy ezek agyonvertek minket. De azért ismerni kell a körülményeket, nem könnyű úgy focizni, hogy előző nap még lázas voltál és a WC-n ültél, vagy tán még a meccsnapon is...

Ez most más meccs lesz. Nincs fertőzés, és mi vagyunk a pályaválasztók! Legutóbb hazai pályán megvertük a görög U21-es csapatot, most Izrael ellen is csak a győzelem lehet elfogadható. Az esély adott, a keret pedig teljes, nem úgy, mint volt Izraelben. Zsótér, Kalmár Balogh, Lenzsér, Botka, Bobál Bese és a többiek azon lesznek, hogy megnyerjük ezt az amúgy igencsak fontos találkozót.

Izraelben 3-0-ra kikapott a magyar U21-es válogatott, de nem voltak egyenlőek a feltételek. Most más a helyzet!

HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: sportfogadás, tipp,