Sportfogadás tippek: U21 Magyarország - U21 Albánia

2015-10-13
Ma az U21-es EB-selejtezőkről hozunk egy tippet. A magyarok Albániát fogadják a 4-es jelzésű csoportban, a cél csakis a győzelem lehet!

U21 Magyarország - U21 Albánia

Tipp: Magyarország nyer

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: kedd, 18:45 (TV: M4)

 

Az U21-es Eb-selejtezők javában zajlanak. A magyar fiatalok a 4-es jelzésű csoportban kaptak helyet. A csoportot jelenleg Portugália vezeti, és valószínűleg meg is nyeri, de a második hely is pótselejtezőt ér, az lehet a csapat igazi célja!

A magyar fiatalok eddig két mérkőzésen vannak túl. Liechtensteint idegenben 6-0-ra verték ám legutóbb Portugáliában 2-0-ra kikapott a csapat. Albánia már három találkozót játszott le, de csak Liechtensteint tudta megverni. Ugyanakkor, amíg mi 6-ot lőttünk a miniállam válogatottjának, addig Albánia csak kettőt. Otthon játszottak Izrael ellen egy 1-1-es döntetlent, majd elmentek Portugáliába, és 6-1-es zakóval tértek haza. Ezekből az eredményekből is látszik, hogy a magyar csapat azért jobb, mint az albán.

Fontos megemlíteni, hogy a felnőtt válogatottból visszatért az U21-es csapathoz Márkvárt, Osváth és Kalmár! Ők valódi erősítést jelenthetnek, vélhetően pályára is lépnek Albánia ellen.

Az U21-es válogatott természetesen arra az U20-as válogatottra épül, amely nyáron Új-Zélandon simán verte Koreát, és szépen helyt állt Brazília ellen is. Ott Mervó lőtte a gólok zömét, most lőheti bárki, csak lője! Játszhat a DVSC-ben idén alapemberré váló Balogh is, igen jó felépítésű támadó. Ha 4-4-2-t játszunk, Mervó és Balogh sok gondot okozhat az albán védelemnek. Kalmár, Márkvárt, Vida, Sallai, Madarász és Kleinheisler bevethető a középpályán, a védelemben pedig Osváth, Lenzsér, Forgács, Kecskés, Szilvási, Hangya és Kocsis játszhat.

Jó kis csapat ez, és ugye mi vagyunk otthon. A Pancho Arénában játszik a válogatott, és reméljük, hogy jól játszik! A korosztályhoz képest kellő rutinnnal rendelkező társaság, gólképes csatárokkal, kreatív középpályásokkal, és kemény, a támadásokat is segítő védőkkel. Nincs mese, ezt a meccset meg kell nyerni, ha a srácok ki szeretnének jutni az EB-re!

Címkék: sportfogadás, tipp,