Sportfogadás tippek: U21 Csehország - U21 Németország

2015-06-23
Kedden rendezik az U21-es labdarúgó-Eb A csoportjának zárómeccseit. A házigazda cseh válogatott a németekkel találkozik, Dánia pedig Szerbiával játszik.

U21 Csehország - U21 Németország

Tipp: Németország (DNB)

Odds: 1.35

Iroda: tippmixPro

Kezdés: kedd 20:45

 

Az U21-es Eb-n az A-jelű négyesben két kör után Németország áll az élen Dánia, Csehország és Szerbia előtt. A német válogatottnak ma este már egy döntetlen is elég a továbbjutáshoz, de aligha fognak döntetlenre játszani. A szerbek ellen 1-1-el nyitottak Vollandék, aztán jött a Dánia elleni 3-0-ás siker. Volland két gólt lőtt, de betalált Ginter is az 53. percben, így Dánia esélytelen volt a fordításra.

A német együttes kerete rendkívül erős, többen már a felnőtt csapatban is bemutatkoztak. Elég csak az alfát és az omegát említeni, Volland a Hoffenheim alapembere volt idén, ter Stegen pedig mindent megnyert a Barcával, amit csak lehetett.

Amíg a csehek keretében egy angol és két német légióst találunk, addig a német srácok szinte kivétel nélkül alapemberek a klubcsapatokban. Páran még a nemrég véget ért U20-as VB keretbe is befértek volna, például a 19 éves Meyer, aki a Schalke játékosa, de ez a torna fontosabb, hisz a legjobb négy jövőre ott lehet az Olimpián! Ez is motiválja a srácokat, és persze a végső siker is.

Ez a német csapat Horst Hrubesh irányításával óriási favoritja a tornának! Itt tényleg minden játékos minőséget képvisel, gondoljunk csak abba bele, hogy egy Goretzkát nem tudott kihozni az Eb-re Hrubesh, egyszerűen nem fért be, pedig a Schalkéban idén ő is rengeteget játszott. De tényleg lehetne itt sorolni az érdemeket, Can a Liverpool alapembere, Arnold és Knoche a Wolfsburggal DFB Kupát nyert, és a bajnoki második lett, szóval tényleg klasszisok játszanak minden poszton. Ez a német együttes felnőtt szinten is bőven megállná a helyét.

Tény, hogy a csehek lesznek otthon, de ennyit a hazai pálya nem segít! A Csehország-Németország meccsen egyértelmű favorit Németország. A cseh győzelem több lenne, mint szimpla meglepetés!

Címkék: sportfogadás, tipp,