Sportfogadás tippek: U21 Anglia - U21 Portugália

2015-06-18
Az U21-es labdarúgó-Eb is elkezdődött, így párhuzamosan zajlik a női vb, a férfi U20-as vb és a Copa América.

U21 Anglia - U21 Portugália

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Az U21-es Eb főtábláján nyolc csapat kapott helyet, két négyes csoportban küzdenek a csapatok. Mindkét kvartettből az első kettő jut tovább, és alighanem ez a célja a portugál, valamint az angol együttesnek is.

A két válogatott tavaly novemberben egy edzőmeccs is találkozott, akkor 3-1-re az angolok nyertek. Ebből persze messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, ráadásul azon a mérkőzésen az időjárás is elég kedvezőtlen volt.

Anglia pár napja az utolsó felkészülési meccsén igazi gálára készült, aztán nem úgy sültek a dolgok. Mezőnyben Anglia lefocizta a belorusz csapatot, ám a helyzetekből nem születtek gólok. Könnyen lehet, hogy a srácok az Eb-re tartalékolták a gólokat, mert abból a millió kialakított helyzetből csak egyet tudtak gólra váltani Berahinóék.

Portugália még márciusban játszott két felkészülési találkozót, de a luzitánok nem igazán villogtak. Igaz, nem márciusban volt szükség a csúcsformára, meg ilyen felkészülési találkozókon a szezon kellős közepén egyik focista sem szeretne komolyabban lesérülni, így ezen mérkőzésk intenzitása ritkán olyan, mint a tétmeccseké.

Mindkét együttes keretében főleg otthon játszó focisták vannak, de a Portugáloknál akadnak jónevű légiósok is. Joao Cancelo például a Valenciában játszik, Ricardo Horta Malagán, Bernardo Silva pedig a Monacóban. Az angolok 23-as keretéből mind a 23 játékos otthon focizik. Akadnak itt nagy nevek, Kane emlékezetes szezont zárt a Tottenhamben, de a brit együttesben Calobah, Berahino, Redmond, Lingard, de szinte mindenki kivétel nélkül igen pengés játékos. Ezek a srácok nem a tipikus rúgd és fuss-féle focit játsszák, rendkívül kreatív, kombinatív az angolok játéka.

Az angol srácok a fehéroroszok ellen rengeteg alkalommal túlszínezték a játékot, ma vélhetően racionálisabb döntéseket hoznak majd. Ott nem volt gond egy-egy elszórakozott ziccer, itt viszont súlya lesz a rossz döntéseknek. A mi tippünk az, hogy az angolok most határozottabbak lesznek, de a luzitán fiatalokat sem kell félteni, rendkívül erős a portugál utánpótlás is. A novemberi edzőmeccsen rossz időjárási körülmények között is összehozott négy gólt a két együttes, erre most is igen jó esély van.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,