Sportfogadás tippek: U20 Paraguay - U20 Franciaország

2014-08-13
Tegnap a német csajok picit ránk ijesztettek, aztán a 2. félidőben lőttek ötöt, és 5-1-re nyertek. Ma szintén egy európai és egy dél-amerikai csapat találkozik.

U20 Paraguay - U20 Franciaország

Tipp: U20 Franciaország

Odds: 1.20

Iroda: tippmixPro

Kezdés: ma 22:00

 

Tegnap a német lányok átaludták az első félidőt Brazília ellen. A 2. játékrészre már magukhoz tértek, és végül 4 góllal, 5-1 arányban nyertek. Fontos győzelem volt ez az U20-as vb 3. csoportkörében, hisz így elkerülték Észak-Koreát.

Ma egy olyan meccsre tippelünk, ahol a két csapat szintén nincs egy súlycsoportban. A dél-amerikai kontinensről ugyanis rendre gyenge csapatok jutnak ki az u20-as vb-re. Hol Kolumbia, hol Argentína, hol más. Most Paraguay jutott ki, története során először. Costa Rica ellen nyerni is tudtak, így már nem vallanak szégyent, mint két éve Argentína, amely 1-19-es gólkülönbséggel kullogott haza.

Paraguaynak még van esélye továbbjutni, ehhez viszont meg kéne úszni a nagyobb zakót. Persze nem fogják, Franciaország ugyanis rendkívül erős. Costa Ricának öt, aztán Új-Zélandnak négyet lőttek a gall csajok, de aki látta a meccseket, az jól tudja, hogy egyik mérkőzés sem volt komoly. Ha Dianiék végig komolyan veszik mindkét találkozót, simán lőnek 20-at a két meccsen.

Nos, Paraguay nagyjából Costa Rica szintjén van, azaz kb. 5-6 percenként várható egy ordító francia ziccer. Hat ponttal már továbbjutó a csapat, de olyan különbség van a két együttes között, hogy itt csakis a franciák nyerhetnek. Ráadásul a fair play is létező dolog, Costa Rica és Új-Zéland nem nézné jó szemmel, ha a csoport kiemelkedő csapata pontot csúsztatna Paraguaynak.

Előfordulhat, hogy Toletti, Diani, Lavogez vagy Mbock-Bathy pihenőt kap, de a francia cserék is lazán lenyomják majd Paraguayt. Sőt talán jobb is lenne, ha olyan lányok jönnének francia oldalon, akik eddig semmit, vagy csak keveset játszottak. Ők ugyanis tutira motiváltak, bár Lavogezék sem alibiznének. Ez is egy olyan meccs a franciák előtt, ahol lehet majd csillogni, gólokat lőni. Tényleg óriási a két csapat közti tudásbeli különbség, nem is lehet kérdés, hogy Franciaország ismét győzelmet arat az U20-as női VB-n.

Tipp: 0-4

Címkék: sportfogadás, tipp,