Sportfogadás tippek: U19 Dánia (női) - U19 Franciaország (női)

2013-08-22
A walesi U19-es női foci EB-n ma a 2. csoportkörre kerül sor. Mi a Dánia - Franciaország meccset vizsgáljuk meg közelebbről.

Dánia  - Franciaország

Tipp: Franciaország

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Franciaország jelenlegi U19-es csapata nagyrészt arra a keretre épül, amely 2012-ben Azerbajdzsánban világbajnok lett. Declercq, Diani, Toletti, vagy M'bock Bathy jelenleg is tahja a francia válogatottnak, és kulcsjátékosoknak számítottak az U17-es együttesben is. Anglia ellen 0-0-val zártak, tipikus nyitómeccsen, nulla kockázatot vállalva, csak pont legyen jelszóval.

Valószínűleg az angolok és a franciák is úgy kalkuláltak, hogy Dániát és Walest is le tudják győzni. Ma Dánia az ellenfél, az a Dánia, akik a házigazda jogán szereplő Walest verték 1-0-ra Frandsen góljával.

Viszont ez tényleg csak a kötelező győzelem kategóriája, ráadásul az az 1-0 nem azt jelzi, hogy olyan óriási fölényben lettek volna. Többet lőttek kapura, többet birtokolták a labdát, de ami Wales ellen elég volt, az a franciák ellen aligha.

Ma Toletti vezérletével már a francia lányok sem játszhatnak döntetlenre, nyerniük kell Frandsenék ellen. Az U17-es VB-n nagyon meggyőzőek voltak, a kemény védekezésre építve taktikájukat verték el a világ legjobb csapatait.

Ezek a lányok azóta nem felejtettek el futballozni, és sokat számít, hogy fiatal koruk ellenére már több éve együtt játszanak a különböző válogatottakban. A dánok a mai napig csak győzelmeket tudnak felmutatni, hisz az első és második kvalifikációs körben is megnyerték minden meccsüket, majd itt a legjobb nyolc között Wales is a legyőzöttek közé került. Ma viszont jönnek Tollettiék, és nem fognak kegyelmezni! Kreatívabb a francia csapat, és ma már nem ikszre fognak játszani!

Tippünk 2-0-ás francia győzelem

Címkék: sportfogadás, tipp,