Sportfogadás tippek: U17 Hollandia - U17 Magyarország

2016-10-03
A 2017-es U17-es Eb-re selejteznek a válogatottak. Az első rostán csont nélkül ment át a magyar U17-es csapat! A továbbjutás megvan, ma a hollandok elleni találkozón csak a csop. első helye a tét.

U17 Hollandia - U17 Magyarország

Online sportfogadás tipp: Hollandia nyer

Bwin odds: 1.60

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő 15:00

 

A 7-es számú csoportban igazából Liechtenstein esélyei a továbbjutásra a nullával voltak egyenlőek. A hollandok talán kilógtak fölfelé egy picit, így a magyar és a dán együttes közül 'csont nélkül' csak egy mehetett tovább előzetesen.

Végül is a mieink a Liechtenstein elleni 3-0-ás siker után Dániát 3-1-re verték, így elérték, hogy két meccs után zsebben legyen a továbbjutás a következő körbe. Dánia ellen kellett az is, hogy a dánok összeszedjenek egy piros lapot!

Hollandia eddig makulátlan, sőt gólt sem kapott a fiatal Oranje. Dánia ellen 2-0-ás siker, aztán Liechtenstein ellen 9-0... Az a 9-0 igazából a hollandoknak sétagalopp volt, mivel eleve erősebbek, de még emberelőnyben is játszottak a meccs nagy részében.

Ma tehát a magyar U17-es csapat a hollandokkal játszik. Illetve talán a hollandok játszanak velünk, csak nehogy szó szerint így legyen. Azt nem nagyon kell ecsetelni, hogy a holland utánpótlás-nevelés mennyire erős, és azt sem, hogy az Eredivisieben a nagy csapatok is lehetőséget adnak a fiataloknak akár már 17 évesen, hogy élvonalbeli bajnokikon lépjenek pályára.

Ezzel szemben nálunk az akadémiákon ugyan vannak tehetségek, de azért ez még nem az a szint utánpótlás-nevelésben, ahol a hollandok tartanak. Könnyedebb, lazább a játékuk, és így, hogy nincs nyomás, talán még jobban kijön majd a különbség a két együttes között, hisz így a hollandok nem fognak görcsölni.

Hiába rendezik Dabason a meccset, azért hétfőn több tízezres tömeg aligha fogja buzdítani a magyar fiatalokat, így a hazai pálya tény, de aligha előny.

Címkék: sportfogadás, tipp,