Sportfogadás tippek: U17 Észak-Korea - U17 Ghána

2016-10-13
Az U17-es női vb-n már túl vagyunk két negyeddöntőn, Spanyolország és Venezuela már a legjobb négy között van. Csütörtökön kialakul az elődöntő mezőnye.

Észak-Korea U17 női - Ghána U17 női

Online sportfogadási tipp: Észak Korea nyer

Bwin odds: 1.40

Tippmix -

Kezdés: csütörtök 15:00 (CET)

 

Ghána ezt a vb-t egy csúnya zakóval kezdte, Japán ellen 5-0-ra kapott ki az afrikai együttes. Aztán magához tért, megverte USA csapatát 1-0-ás hátrányból 2-1-re, majd Paraguay-t is lenyomta szűken, 1-0-ra. Ami ciki, az a Japán elleni 5-0-ás zakó, mert ugyan helyzetek számában nem volt nagy különbség a két együttes között, ám minőségben annál inkább. Japán amolyan tiki-takával, ésszel kipasszolgatta az ide-oda futó ghánai játékosokat, és paff, ott is volt az 5-0, vagy ghánai szemszögből 0-5.

A ghánaiak aggódhatnak, mert Észak-Korea is nagyjából azt játssza, amit Japán. Ráadásul az észak-koreai együttes is játszott itt a vb-n az erősebb afrikai csapatnak tartott Nigéria ellen, és lazán 3-0-ra nyert. Azon az Észak-Korea-Nigéria meccsen is mezőnyben nem volt sokkal rosszabb Nigéria, helyzetek számát tekintve sem, viszont a minőség volt a különbség ott is a két együttes között. Szóval, ha úgy nézzük, itt a csajoknál az U17-es vb-n eddig Ázsia-Afrika 8-0...

Itt az Észak-Korea - Ghána találkozón is az fog dönteni, hogy fejben egyszerűen előrébb járnak az észak-koreai lányok. Fizikálisan Ghána biztosan erős, sőt tuti. Még a meleg is nekik kedvez talán, de fejben Észak-Korea erősebb, talán csapatként is.

Ezt a korosztályt Ázsia dominálja, és bár az afrikai csapatok sem gyengék, de a játék minősége nem olyan, mint az ázsiai csapatoké. Észak-Korea és Japán itt a 2016-os tornán eddig nagyon meggyőző, szóval nem valószínű, hogy Ghána lesz az a csapat, amely megállítja Észak-Koreát.

Címkék: sportfogadás, tipp,