Sportfogadás tippek: U17 Brazília - U17 Szlovákia

2013-10-17
Ma kezdődik az Arab Emírségekben az U17-es labdarúgó-világbajnokság. A mai napon bemutatkozik a végső győzelemre is esélyes Brazília, ellenfelük pedig az első U17-es világbajnokságára készülő szlovák válogatott

Brazília - Szlovákia

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

 

Egyre sűrűbben fordul elő, hogy a sokak által lesajnált TippmixPro kínál meglepően magas oddsot egy opcióra, de az az igazság, hogy ezen a meccsen is megéri a TippmixPro-t választani.

A tippünk az, hogy a brazilok gólgazdag meccset játszanak a szlovákok ellen ma délután. Való igaz, hogy a dél-amerikai tornán nem az volt jellemző a fiatal Selecaora, hogy rendkívüli módon szórnák a gólokat, de ma megmutatják, hogy mit is tudnak valójában.

Szlovákia első alkalommal jutott ki az U17-es VB-re, ehhez viszont szükségük volt a hazai rendezésű EB-re. Otthon Svédország, Ausztria és Svájc előtt megnyerték a csoportjukat, így simán jutottak ki a VB-re. Egyértelmű, hogy ha nem ők rendezik a kontinensviadalt, be sem jutnak a legjobb nyolc közé.

Brazília mindenkori U17-es csapata mindig esélyes a végső győzelemre, így most is. Ezek a srácok még nem feltétlenül a pénzre hajtanak, itt még fontos a futball, fontos a győzelem. Bennük van még a játékosság, és tudjuk, milyenek a brazilok. Hátul könnyelműek, elöl kegyetlenek, szóval minden adott ahhoz, hogy jól szórakozzunk.

A brazil srácok többsége neves brazil klubcsapatok utánpótlás együtteseiben pallérozódik, Flamengo, Sao Paulo, Fluminense, Coritiba, Santos, Inter stb csapatok játékosaiból áll össze ez a jelenlegi keret.

Érdemes lesz délután megnézni a meccset, mert itt lesznek olyan srácok, akik Romario, Ronaldinho vagy Neymar nyomdokaiba lépnek a későbbiekben.

Mivel a hat csoportból a négy legjobb csoportharmadik is továbblép, nagyjából egy győzelem is elég lehet a továbbjutáshoz, de a brazilok aligha erre bazíroznak. A mi tippünk az, hogy a brazilok üzennek a többieknek, és megszórják északi szomszédaink utánpótlás csapatát.

 

Tippünk 4-1

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,