Sportfogadás tippek: Tyresö - PSG

2013-10-09
A női Bajnokok Ligája legjobb 32 csapata között találkozik a svéd Tyresö és a francia PSG. Nem ebben a körben kellett volna egymással találkozniuk, de ilyen párharcok jöhetnek össze, ha nincs kiemelés a sorsolásnál.

Tyresö - PSG

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.42

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:15

 

Az aktuális svéd bajnok a francia másodikat fogadja a női BL-ben. Igazán remek összecsapásnak ígérkezik, világsztárok játszanak mindkét csapatban. Alapvetően mindkét együttes támadó felfogású, és olyan csatárok lesznek a pályán, hogy ennek a tippnek egyszerűen jönnie kell!

A Tyresöben ott lesz például az a Press, aki az amerikai válogatottban is helyet követelt magának, 19 bajnokiján 21 lőtt gólnál tart. Ott lesz a többszörös női Aranylabda tulajdonos, a brazil Marta, a spanyol válogatott Veronique Boquete. Ők hárman hazai pályán 90 perc alatt egy-két gólt biztosan összehoznak, ráadásul a középpálya sem áll gyenge nevekből. Seger és Dahlkvist svéd válogatott, Van den Ween és Jeni Hermoso pedig holland és spanyol válogatott játékosok.

A PSG-nél egyértelműen Delie-től várják a gólokat. Ő a francia válogatott első számú támadója, és a nemrég rajtoló francia pontvadászatban eddig 1 gól/meccs átlaga van 5 forduló után. Mögötte, vagy néha mellette játszik Asllani, a svéd támadó, a női mezőny egyik legkreatívabb játékosa. Ő elsősorban az előkészítésben jó, pont ezért lehet ez jó páros, mert Delie pedig inkább a befejésben szokott jeleskedni. Ez a Delie-Asllani duó sok gondot okoz majd a svédeknek. Tudják a vendégek, hogy ha tovább akarnak jutni, idegenben gólt kell lőniük.

Ez az egyetlen olyan találkozó a mai napon, ahol mindkét csapat minőséget képvisel. Nagy kár, hogy összesorsolták ezt a két együttest, mert így idejekorán meg kell majd válnunk valamelyiküktől. A sorsoláson változtatni már nem lehet, meg kell próbálni nyerni, és továbblépni.

A mi tippünk az, hogy ma este mindkét csapat megvillan legalább egyszer.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,