Sportfogadás tippek: Tunézia - Dánia

2015-12-06
Szombaton a magyar lányok alaposan megszórták Tunéziát, most a házigazda dánokon a sor!

Tunézia - Dánia

Tipp: Dánia 33.5 gól felett

Odds: 1.96

Iroda: unibet

Kezdés: vasárnap 20:45

 

Tegnap a magyar csajok úgy jutottak el közel 40 dobott gólig, hogy óriási ziccereket védett a Tunéziai kapus. Nem egy-nem két bravúrt mutatott be, ha nem úgy véd, bőven 40 fölé mehettünk volna, amit még kimondani is félelmetes.

Ma Dánia szedheti szét a szellős tunéziai védelmet, ráadásul fokozatosan fárad majd a Tunézia, azért ott a csajok nincsenek hozzászokva a sorozat-terheléshez. Nekünk sem okozott gondot, hogy helyzetbe kerüljünk, sikerült kijátszani a labdákat szélekre, sokszor eljutott a zsuga a beállókhoz, rengeteg átlövés-gólt szereztünk, ment a betörés, leindítás, szóval minden.

Dánia otthon játszik, saját közönség előtt, igazi gála-szagú találkozó lesz, ahol többen megszórhatják magukat. Szombaton Japán ellen Gravholt dobott 6 gólt dobott, Stine Jörgensen 5-ig jutott el. De igazából ebben a dán együttesben bárki képes lehet 6-8 gólra, ha jó napot fog ki.

Dánia tegnap Japán ellen az első játékrészben 17 gólig jutott, a másodikban viszont besültek a lövők. Igen ám, de Tunézia tegnap pont a 2. félidőre esett szét, futószalagon gyártottuk a gólokat. Dánia ráadásul hazai pályán játszik, illene majd a közönségnek is játszani. Nagy ellenállás nem lesz, és látjuk itt az eredményeket, itt nem ritka, hogy a gyengébb ellenfelek 38-40 gólt kapnak egy meccsen. Tunézia 34 alatt nem fogja megúszni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,