Sportfogadás tippek: Tunézia-USA

2012-07-31
A londoni olimpián a férfi kosárlabdázók a második csoportkörös meccseiket játsszák a mai napon. Az ún. késő esti főmeccsen a Team USA az Afrika bajnok Tunéziát fogadja. Érdemes lesz ébren maradni!

 

Tunézia-USA

Tipp: USA pontjai 110.5 fölött

Odds: 1.85

Iroda: expekt

Kezdés: ma 23:15

 

Amióta 'Coach K' az Egyesült Államok férfi kosárlabda válogatottjának edzője, mindössze egy mérkőzésen tudták legyőzni őket. Nagy kockázatot nem vállalunk, ha azt írjuk, hogy nem ma lesz a második, amikor vereséget szenvednek. Tunézia ugyan az aktuális Afrika bajnok, de a torna előtt még a selejtezőből kijutott Nigériát is esélyesebbnek tartották arra, hogy olimpiát nyer. Tunézia és Nigéria rögtön a nyitómeccsen összecsapott, egy hihetetlenül pontszegény mérkőzésen végül Nigéria 60-56 arányban győzni tudott...

A Team USA és Tunézia között olyan tudásbéli különbség van, amelyre nincsenek szavak. James és társai a védekezésükről híres Franciaország ellen is 98 pontot szórt, de aki látta a meccset, az tudja, hogy bőven maradt még bennük. Ráadásul például Bryant és James nagyon keveset játszott, Kobe alig több, mint 10 percet töltött a parketten.

Ma este mindenki igazi show-t vár az amerikaiaktól. Óriási az elvárás, és hiába nyilatkozták le több helyen, hogy ők 'csak' nyerni akarnak, azért a vérükben van a szórakoztatás is. Nekik egy-egy alley-up zsákolás csak úgy zsigerből jön, de láthattuk Harden mekkorát húzott a nyitómeccsen a franciák ellen. Gyönyörű gólpasszok, crossoverek, meg minden, ami kell a népnek, az itt bemutatásra kerül. Ahogy közéteszik a 20-30 pontot az amerikaiak, jön majd a varázslat!

Ez pedig azt eredményezi, hogy Tunézia játékosai is aktív nézői lesznek a mérkőzésnek, és közelről csodálják majd, ahogy Durant, James, Kobe és a többiek varázsolnak. Egy idő után pedig maguktól jönnek a pontok, percek alatt 4-5 egységgel nő majd USA pontjainak száma. Tunézia rengeteg labdát fog elszórni, amiből az amerikaiak 3-4 másodperc után kosarat érnek el. Hihetetlen atletikus csapat, és ha a triplák is sülnek majd olyan 40% körül, nem létezik, hogy nem dobják meg a 110 pontot.

Így elsőre 4*10 perc alatt nagyon soknak tűnik a 110, de az nyitónapon Argentína 102-t szórt Litvániának, és ott azért nem volt ekkora különbség a két együttes közt tudásban. Soknak tűnik a 110, de megcsinálják Duranték!

 

Sok sikert, és jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,